Obagi Medical — американський бренд професійної косметики

У догляді за шкірою обличчя ми часто стикаємося з проблемами, які не спроможні вирішити звичайні очищувальні креми або гелі, з мас-маркету. Щоби швидко та ефективно позбутися неприємностей, спричинених шкірними захворюваннями, а також вибудувати правильний та повноцінний догляд, варто звернутися до бренду класу люкс.

Obagi Medical https://laserhousecosmetics.com.ua/ua/obagi/ — це всесвітньо відомий бренд професійної косметики зі США, який виробляє засоби для ефективного догляду за шкірою обличчя. Ця косметика часто використовуються професійними косметологами та дерматологами. Також її можна застосовувати в домашньому догляді, отримавши вражаючі результати, які можна порівняти із салонними процедурами.

Кому підійде косметика Obagi?

Насамперед, варто розуміти, що цей бренд належить до лікувальної косметики, тому застосовувати його варто для розв’язання реальних проблем, а не як їх можливого запобігання. Перед покупкою рекомендуємо вам отримати консультацію в професійного косметолога.

Асортимент бренду досить широкий, щоби надати продукти, що ідеально підходять кожній клієнтці залежно від віку, типу та стану шкіри. Багато засобів підійдуть навіть для чутливої ​​шкіри.

Для комплексного лікування та догляду варто купувати засоби з однієї лінійки, так ви отримаєте гарантований результат.

Серед найпоширеніших проблем, які спроможна вирішити косметика від Obagi:

  1. Боротьба з пігментними плямами та запобігання виникненню нових;
  2. Лікування акне, а також боротьба постакне;
  3. Звільнення від явних ознак старіння та зморшок;
  4. Глибоке зволоження шкіри, звільнення від в’ялості та сірості;
  5. Комплексний захист від сонця та запобігання фотостарінню.

Серед компонентів, що містяться в продуктах, — ретинол, гіалуронова та саліцилова кислота, гідрохінон, арбутин, пептиди, а також олія ши, авокадо та манго.

Теги:

Комментарии