Каркасний басейн – найкраща альтернатива відпочинку на морі

Каркасний басейн – найкраща альтернатива відпочинку на морі

Влітку відпочинок біля води оздоровлює та дарує приємні емоції. Але що робити, якщо немає можливості постійно бути біля моря? Саме басейн каркасний може стати повноцінною заміною морському відпочинку.

Переваги каркасних басейнів

  1. Легке встановлення
  2. Стійкість до зносу
  3. Просте транспортування
  4. Невисока вартість порівняно зі стаціонарними басейнами

Конструкція каркасних басейнів

Конструкція каркасних басейнів складається з чаші та каркаса. Чаша виготовлена ​​з багатошарового поліхлорвінілу. Це робить її стійкою до тиску води, розтягуванню та впливу сонячних променів. Каркас виконаний зі сталі з антикорозійною обробкою.

 

Матеріали, з яких виготовлені каркасні басейни, забезпечують їм міцність та стійкість. Такий басейн легко встановлюється та транспортується. Зібрати каркасний басейн можна самостійно за півгодини без використання інструментів.

Види каркасних басейнів

Басейни відрізняються за формою. Зазвичай вони мають прямокутну або круглу форму, але зустрічаються й нестандартні конструкції.

 

Залежно від розмірів каркасні басейни бувають:

 

  1. Дитячі
  2. Дорослі

     

Дитячі басейни призначені для найменших відпочиваючих, тому мають невеликий розмір та глибину.

 

Дитячий басейн Bestway 56432 ідеально підходить для дітей віком від трьох років. Перевагою цього виробу є дах, який захищає від сонця та перегрівання. Такий навіс має особливість: в його найвищий точці закріплений водний розпилювач. Це створює додаткову свіжість повітря під час купання. Яскраві кольори басейну зацікавлять малюків та подарують їм додаткове задоволення.

bL5uS2k-zQHhFFpSi-41OFivYdcbG1_PXYdGqMt8BviMt1R2zonTyvyhPc8Hx0b2zDtlCBZhRlbwRqrrvtEXETA17MndLmuev5XRR_x2U8rlzampXjgtMS5bTyvtwfnKjUQ3OaJ1

Дитячий басейн Bestway 56217 в формі квадрата розміром 1,22х1,22 м має безпечну глибину 0,3 м та підходить дітям від двох років. Зібрати такий басейн дуже легко, оскільки його установка не вимагає додаткових інструментів. Проста конструкція без зайвих деталей та зручне транспортування роблять цей дитячий каркасний басейн вдалим придбанням для батьків найменших відпочиваючих.

liWsFJ8e2rMh-A6uafA_Ls__s69IWgBItuk8afrVmB2NxHcAcf6QEauJ5p5ZflKYe2nahOb7iDQ3ogKmKXzT9P41gIXg1qpvUzB6ZZW6L1dQyvmjn_lbrgAYDsR0UE9OWiZfqOBd

Басейни для дорослих мають значну глибину та площу. Залежно від своїх габаритів, такі басейни можуть вміщувати групи з двох та більше людей.

 

Каркасний басейн Bestway Loft 56883 круглої форми має діаметр 6,1 м та висоту 1,32 м. Такі розміри дозволяють купатися в басейні відразу всією сім’єю або компанією друзів. Чаша басейну зроблена з армованого тришарового поліхлорвінілу. Це робить її стійкою до зовнішнього тиску, високої температурі, вологи та сонячних променів. Каркас басейну виконаний з оцинкованої сталі з антикорозійним покриттям, що забезпечує басейну підвищену міцність. У басейн вбудовано спеціальний дозатор хлору. Він рівномірно розподіляє засоби дезінфекції та запобігає розвитку патогенної мікрофлори. Вода залишається чистою та безпечною для купання.

HOQUJwajxuc663MsYhVkKnfwSZpzr17_2hNdoO3o3DU591RN3EOCP0X-79B-9CMnZaAs_qQOmfwjro7dgDh7e3nyFf3Rk1SUa1ecaoBW5C5gn7CehmWX2ZICvgbdYEXSlL4AHbnw

Габарити каркасного прямокутного басейну Bestway 56442 – 4,04х2,01 м, глибина – 1 м. Це відмінне рішення для купання невеликою компанією. У комплект до басейну входить драбина, яка створює додаткову зручність під час користування басейном.

Вбудований дозатор хлору та фільтр для очищення води забезпечують всі умови для комфортного і безпечного плавання. Посилений каркас зі сталі та посилена ПВХ чаша роблять басейн міцним і зносостійким.

 

rKeSs1ovRjrY4g3UMkBW_cjry0UC-tCmYPhlpzo-SzaKRm6229JlGMtdSKoUh1h_O6UOznUbk_wSHxKPqyPKvEsa8jg15Q5YuJ4vSCFcYPs1f671GksUCx9CVNXJmMFUosjgvinU

Встановлення каркасного басейну

Купуючи каркасний басейн, звертайте увагу на його габарити. Потрібно враховувати кількість та вік користувачів басейну, а також місце монтажу.

 

Виріб необхідно розташовувати на ділянці без зелених насаджень, здатних пошкодити чашу басейну. Для безпечного користування басейни слід встановлювати далеко від джерел електроенергії та води. Поруч з басейном має бути зручне місце для зливу води.

 

Басейн слід розмістити на рівній поверхні без ям та горбів. Для збільшення стійкості рекомендується вирити невелике заглиблення та помістити туди чашу басейну. Територія, де буде стояти басейн, повинна бути достатньо освітленою сонцем для природного підігріву води.

 

Завдяки простій установці, надійності та зручному транспортуванню каркасні басейни є дуже популярними. Установка каркасного басейну на дачі або у дворі власного будинку стане чудовою можливістю для проведення комфортного та цікавого відпочинку всією родиною.

Теги:

Комментарии