Makaka – безкоштовний сайт оголошень із великою аудиторією

Інтернет швидко розвивається. Мільйони українців шукають інформацію у глобальній мережі. Інтернет дозволяє продавати різні товари та рекламувати компанії, розвивати бізнес та шукати нових клієнтів.

Сайт Makaka створений для того, щоб відвідувачі могли безкоштовно розміщувати свої оголошення, присвячені продажу нерухомості, автомобілів, сільськогосподарської продукції та багатьох інших товарів. На сервісі можна опублікувати комерційне повідомлення з рекламою будь-якої послуги. Продаж квартир у Житомирі, автомобілів у Києві, одягу в Одесі, дитячих товарів у Львові та інших містах – популярні оголошення на сайті Makaka.

В чому виявляються основні переваги сервісу оголошень Makaka?

На сайті можна розмістити оголошення, присвячене продажу будь-якого товару, який не заборонений законодавством нашої країни. Сервіс поділений на 20 основних розділів, присвячених, наприклад:

  1. нерухомості;
  2. ремонту техніки;
  3. побутовим послугам;
  4. організації свят;
  5. дизайну та поліграфії.

Сайт оголошень пропонує користувачам розмістити рекламні повідомлення безкоштовно. На сервісі легко створити обліковий запис і додати потрібну інформацію. Для створення якісного оголошення достатньо додати кілька фотографій, контактні дані та опис.

Розміщення великої кількості оголошень – платне. Така послуга буде корисною для великих компаній та організацій, які хочуть збільшити свої продажі або знайти нових клієнтів, а також приватним підприємцям, які спеціалізуються з продажу нерухомості, авто або товарів.

На сервісі Makaka, у розділі «Зворотний зв’язок», можна надіслати повідомлення адміністрації та поставити запитання. Менеджер зможе надати грамотну консультацію.

На сайті можна розміщувати оголошення не тільки про продаж, а й купівлю потрібної продукції, обладнання, пристроїв.

Кожне оголошення – це окрема сторінка на сервісі. У комерційному повідомленні показується номер телефону користувача, який його створив. По ньому можна зв’язатися та обговорити вартість товару або дізнатися про його стан.

Розміщувати оголошення можуть і великі компанії, і невеличкі фірми, і приватні клієнти. Користувач легко складає опис та створює сторінку з комерційним текстом. Власники квартир також можуть розмістити карту Google, на якій буде показане розташування будинку з нерухомістю.

Відвідувачі можуть сортувати оголошення за різними параметрами, у тому числі по місту, де продаються товари або надаються послуги.

Теги:

Комментарии