Де придбати якісний б/у смартфон iPhone?

Смартфони, випущені американською корпорацією Apple, мають велику популярність у нашій країні. Журналісти та експерти підрахували, що в українських мережах мобільного зв’язку працює понад 500 тисяч Айфонів різних поколінь.

Гаджети від Apple купують, тому що пристрої оснащуються інноваційним процесором, ультрасучасним дисплеєм і потужними камерами. Для Айфонів розробляють тисячі корисних додатків. Навіть б/у смартфони мають попит у покупців, адже за функціональністю та станом не поступаються новим гаджетам, але коштують дешевше.

Підібрати та замовити iPhone Б/У пропонуємо в мережі магазинів AppTown. У каталозі – сотні смартфонів: від моделі 7 до 14 Pro Max. Біля кожного гаджета вказана його актуальна ціна. Замовити б/у Айфон можна з доставкою в будь-яке місто.

AppTown – велика мережа магазинів техніки Apple, а також сервісних центрів. На сайті apptown.com.ua легко придбати нові та б/у смартфони, планшети, ноутбуки, «розумні» годинники та інші гаджети від американського виробника.

Чому купують б/у Айфони?

iPhone – це модні, зручні та багатофункціональні смартфони. Гаджети використовують для навчання та роботи, спілкування в соціальних мережах, розваг, перегляду відео та роботи з програмами. За допомогою камер створюють фотографії, що запам’ятовуються, і дивовижні відеоролики.

Вартість смартфона від Apple формується з двох основних складових: ціни гаджета та престижності бренду.

Часто власники продукції Apple продають телефони в ідеальному стані: без технічних і зовнішніх дефектів. Адже виробник випускає гаджети майже щороку. В результаті власник користується смартфоном приблизно 5-10 місяців. І багато шанувальників продукції американської корпорації намагається придбати нову модель, а «старий» гаджет продати.

Як показує практика, власники дбайливо ставляться до смартфонів, купують для них захисні плівки та чохли.

Для смартфонів Apple створили тисячі безплатних додатків. Програми дозволяють обробляти фотографії, редагувати тексти, прослуховувати музику, перекладати статті. Також можна завантажити й оригінальні програми, в тому числі застосунки гардероб на айфон, зберігачі паролів, лічильники калорій. При цьому додатки швидко працюють на старих моделях.

Вартість б/у iPhone значно нижча, ніж нових телефонів. Ось тому можна вигідно придбати інноваційний гаджет на подарунок, для роботи чи навчання.

Теги:

Комментарии