Чому варто використовувати витяжку при готуванні на кухні?

 

Кухонні витяжки використовують у тисячах квартир. Їх встановлюють над кухонною плитою, над варильною поверхнею. Пристрої ефективно видаляють із приміщення зайву вологу та запахи, які утворюються під час приготування їжі. Адже неприємні запахи поширюються по всій квартирі, осідають на одяг, меблі та предмети інтер’єру, а також порушують мікроклімат у кімнатах.

Через зайві аромати білі стелі та стіни поступово набувають жовтого відтінку: на них з’являється тонкий шар жиру. Штори також вбирають дим, який утворюється під час смаження, тому в приміщенні з’являється небажаний і гіркий запах. Він навіть відчувається у коридорі, тому у гостей може скластися неприємне враження про господарку та інших жителів квартири.

Кухонна витяжка позбавляє приміщення від сторонніх запахів і випарів. Вона вловлює їх та відводить назовні через різні вентиляційні повітроводи. Пристрій дозволяє зберегти чисте повітря в приміщеннях. Високоякісні кухонні витяжки випускаються під всесвітньо відомим німецьким брендом Bosch. На офіційному сайті bosch-home.com.ua легко підібрати функціональний та якісний пристрій спеціально для своєї кухні.

Кухонні витяжки Bosch – надійні помічники на вашій кухні

Кухонні витяжки Bosch – надійні помічники на кухні

Фахівці групи компаній Bosch знають, що неприємний запах, який з’являється під час приготування харчових продуктів, може негативно впливати на здоров’я. Особливо від нього страждають люди, які боліють якимось захворюванням дихальної системи, а також домашні тварини. Дим може вбивати птахів – про це говорять навіть виробники сковорідок.

Інженери Bosch розробили потужні та високоякісні витяжки. Моделі комплектуються зносостійкими ізоляційними матеріалами. Пристрої оснащуються надзвичайно тихим двигуном. В результаті під час приготування їжі майже не чути, що кухонна витяжка працює. Двигун не заважає приємному спілкуванню та не лякає дітей.

Під торговою маркою Bosch виробляються витяжки, які відрізняються продуманим дизайном:

1) острівні моделі – пристрої призначені для використання над меблевим модулем «острів», тому їх кріплять на стелі;

2) настінні моделі – вони розміщуються над варильною поверхнею між навісними шафками;

3) телескопічні моделі – вони вбудовуються у навісну шафу;

4) навісні моделі – універсальні та практичні пристрої.

Кухонні витяжки Bosch виготовляються з дуже якісних матеріалів

Чому вигідно купувати кухонні витяжки Bosch?

Насамперед механізми пристроїв та ізоляція виготовляються з дуже якісних і безпечних матеріалів. Над кожною моделлю працюють досвідчені інженери та дизайнери. Під час розробки обладнання фахівці обов’язково враховують експлуатаційні особливості кухні та кількість запахів, які утворюються під час термічної обробки різних харчових продуктів.

Компанія Bosch на українському ринку успішно розвивається вже понад 25 років. Компанія – найбільший постачальник рішень для побутової та промислової техніки, а також для автомобільної промисловості та вторинного ринку різних запчастин.

Побутова техніка Bosch на 100% відповідає заявленим технічним характеристикам. Сайт bosch-home.com.ua – це офіційний представник групи компаній Bosch в Україні. Ось чому представлені на сайті пристрої, техніка та аксесуари відрізняються німецькою якістю і довговічністю. За допомогою сайту можна знайти офіційних дистриб’юторів і замовити продукцію з гарантією на ремонт і обмін за європейськими стандартами.

Теги:

Комментарии