Поліетиленові пакети для одягу: навіщо їх використовують?

Поліетиленові пакети, призначені для зберігання одягу, використовують для захисту костюмів, піджаків, курток та інших нарядів від вологи, пилу, неприємного запаху, грибка, різних комах. У результаті гарна сукня або светр збереже свою красу протягом довгого часу.

Підібрати та замовити висококласні пакети для одягу пропонуємо в інтернет-магазині UKRPOLYPACK. У каталозі представлена продукцію для зберігання різних типів нарядів: від ділових костюмів до елегантних суконь.

Компанія UKRPOLYPACK розвивається з 1998 року і спеціалізується на продажі якісних поліетиленових пакетів для одягу, упаковки, виробів для оформлення подарунків.

У чому проявляються основні переваги пакетів для одягу?

Як правило, пакети для одягу виготовляють із поліетилену високого тиску (ПВТ), який характеризується численними експлуатаційними перевагами, зокрема:

  1. Матеріал вирізняється довговічністю і стійкістю до різних механічних впливів.
  2. Якісний поліетилен деякою мірою здатний захищати піджак або куртку від перепаду температури.
  3. Матеріал не руйнується через вплив низької температури або води. ПВТ не пропускає вологість.
  4. Поліетилен належить до безпечних матеріалів. У ньому можна зберігати дитяче вбрання.
  5. Матеріал характеризується хорошою міцністю на розтягнення, тому здатний зберегти первісний вигляд протягом довгого часу використання.

Як бачите, міцна і герметична плівка добре захистить одяг від намокання, пилу, різних забруднень, комах. У пакетах можна зберігати вбрання, пошиті з різноманітних тканин. У поліетиленовій упаковці дозволяється розміщувати вироби вагою не більше 15 кілограмів.

Пакети для одягу купують для міських квартир і офісів, магазинів і бутиків, супермаркетів, складів та інших об’єктів. Часто упаковку замовляють для перевезення одягу в інше місто або ж на офіційний захід.

Одяг у пакетах можна зберігати довгий час. При цьому його рекомендується періодично провітрювати, а також з особливою обережністю потрібно зберігати шкіряні та хутряні вироби.

Важливо пам’ятати, що порушити герметичність поліетиленової упаковки дуже легко, тому фурнітура не повинна контактувати з матеріалом. Також потрібно пам’ятати, що в пакетах дозволяється зберігати тільки чисті костюми, сукні, шуби та інше вбрання.

На сайті ukrpolypack.com.ua можна замовити товари за розумною ціною і з доставкою в будь-яке місто.

Теги:

Комментарии