Де купити цікаву художню літературу: бестселери та новинки?

За останні роки кількість українців, які постійно читають художню літературу, збільшилася майже на 25%. Про це свідчать різноманітні опитування та дослідження. У нашій країні щороку друкують близько 50 мільйонів книжок.

Мережа книгарень «Книголенд» представляє художню, наукову, дитячу, навчальну та іншу літературу. Детективні книги, підручники, журнали, прозу та інші видання можна замовити в інтернет-магазині за розумними цінами та з доставкою в будь-яке місто України. У продажу – величезний вибір новинок і бестселерів.

Мережа книгарень «Книголенд» розвивається з 2007 року та співпрацює з відомими українськими видавництвами. На сайті knigoland.com.ua, в каталозі, представлені тисячі видань і журналів для будь-якого віку. Ось тому кожен зможе легко підібрати в інтернет-магазині «Книголенд» кілька книг для спокійного та цікавого проведення часу.

Які книжки зараз користуються популярністю у читачів?

Видавництва стежать за розвитком світового друкарства, відвідують тематичні виставки, ярмарки та конференції. Зазвичай для випуску підбирають найгучніші видання та книги, які стали бестселерами та надруковані мільйонними тиражами.

У читачів користуються популярністю такі видання:

  • детективи;
  • сентиментальна проза;
  • поезія;
  • фантастика та фентезі;
  • історична проза;
  • книги, за якими зняли фільми.

Художня література вчить розуміти та співчувати. Книги розвивають уяву та збагачують словниковий запас. Поціновувачі художньої літератури мислять ширше, відкриті до нового досвіду та в основному підходять до розв’язання проблем творчо.

Різні ЗМІ та соціологічні агентства проводять дослідження, присвячені вивченню літературних смаків українців. До ТОП популярних українських авторів увійшли Оксана Забужко, Ліна Костенко, Андрій Кокотюха, Сергій Жадан, Макс Кідрук, Софія та Юрій Андрухович.

У читачів також популярністю користуються книги від таких західних письменників, як Стівен Кінг, Джордж Мартін, Джоан Роулінг, Ден Браун, Пауло Коельйо, Умберто Еко. Книга “Ім’я рози”, «Кінець зміни», «Мокра риба» чи інший популярний детектив – це продумана та цікава література і для дорослих, і для студентів.

Якщо не можете підібрати книгу або знайти потрібне видання в інтернет-магазині «Книголенд», зателефонуйте за безплатним телефоном 0 800 205 505. Менеджер відповість на всі запитання та допоможе підібрати твір чи підручник.

Теги:

Комментарии