Як правильно організувати освітлення у квартирі

Освітлення дуже важливе для створення комфортного, функціонального інтер’єру. Правильно підібране світло позитивно позначається на емоційному і фізичному здоров’ї, самопочутті, дає змогу підкреслити всі переваги кожної кімнати. Інтернет-магазин «SVET» вже багато років є одним з провідних постачальників рішень для освітлення приміщень на українському ринку. Каталог магазину https://svetua.com.ua/ включає понад 50 000 найменувань сертифікованих світильників, фурнітури в класичному, сучасному стилі. Великий асортимент та штат професійних консультантів, які завжди готові прийти на допомогу, дають змогу нашим клієнтам підібрати освітлювальні прилади під будь-які цілі та завдання.

Під час організації освітлення фахівці інтернет-магазину рекомендують:

  1. Розділяти простір кімнати на функціональні зони – робочу, місце для читання, перегляду телевізора, сну тощо.
  2. Використовувати комбінації настільних ламп, стельових світильників, світлодіодного підсвічування для створення декількох рівнів освітлення. Такий підхід дає змогу створювати атмосферу, яка відповідатиме поточному настрою, ситуації.
  3. Підбирати сучасні світильники з однієї колекції. Вони ідеально гармоніюють один з одним, роблять все освітлення в приміщенні єдиною композицією.
  4. Звертати увагу на кольорову температуру. Біле світло в теплому спектрі актуальне для вітальні, спальні, холодному надають перевагу на кухні, в робочій зоні.
  5. Стежити за новинками та акціями від магазину «SVET». Каталог постійно поповнюється моделями відповідно до останніх трендів, а розділ з акціями допомагає істотно економити.

Відвідати магазин «SVET» можна фізично (актуально для жителів та гостей Харкова). В усі інші регіони здійснюється швидка доставка.

Комментарии