Оренда авто з водієм

Компанія автопрокату AVIS вже багато років працює на ринку, укладаючи корисні угоди з клієнтами. Крім того, що кожен може замовити автомобіль потрібного класу, він також може замовити професійного водія. Оренда авто з водієм коштує дорожче, зате це надійний спосіб швидко дістатися до потрібного місця.

Коли може знадобитися професійний водій:

  • * якщо клієнт не має водійських прав;
  • * якщо доведеться подорожувати чужим містом;
  • * у разі, коли клієнт надто зайнятий і не може відволікатися на водіння;

* якщо потрібно підкреслити свій статус.

Також водії компанії – це освічені, комунікабельні співрозмовники, які володіють кількома іноземними мовами, вміють підтримати світську бесіду та зберігати чужі таємниці. Водія можна замовити як відразу, так і через певний час після укладання угоди.

Оренда авто з водієм ціна

Популярною є послуга замовлення водія з автомобілем, який зустрічає клієнта в аеропорту чи на вокзалі. Завдяки високих знанням своєї справи, водії оперативно та грамотно прораховують маршрути, тому час клієнта раціонально використовуються при поїздці.

Переваги їзди з професійним водієм

Чому вигідніше замовити авто з водієм, аніж машину таксі та в чому відмінність? По-перше, служба таксі у вартість послуги включає кілометраж, час простою, подачу авто до потрібного місця. По-друге, не так просто замовити таксі у чужому місті. Якщо орендувати авто, то водій буде чекати на пероні стільки, скільки знадобиться, відвезе за потрібною адресою та приїде у визначений час. При цьому вартість послуги не змінюється в залежності від виникнення нових обставин. Переглянути ціну компанія може лише у тому випадку, якщо клієнт забажає авто іншого класу.

Оренда авто з водієм

Окремої уваги заслуговує технічний та експлуатаційний стан автомобілів, які представлені в автопарку компанії. Велика кількість моделів авто під ваш вибір. Всі вони систематично проходить сервісний огляд, застраховані, обладнані сучасними комфортабельними кондиціонерами, підігрівом сидінь, системою клімат-контролю, навігаторами, Інтернетом та іншим.

Щоб замовити автомобіль, не треба їхати кудись, просто з дому чи офісу подати заявку на сайт, вказавши потрібну модель авто, термін оренди та додаткові побажання. Оплатити послугу можна карткою, готівкою чи безготівковим способом. Це найкращий спосіб вирішити свої проблеми зайнятим людям, які не хочуть витрачати час на пошуки автомобіля в службі таксі чи по знайомих.

Теги:

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показать все посты

Комментарии