Металочерепиця: навіщо використовують та у чому проявляються переваги матеріалу?

Металочерепицю використовують для облаштування покрівлі будівель різного експлуатаційного призначення. Матеріал має велику популярність у будівельників, тому що відрізняється багатьма перевагами. Металочерепиця вирізняється довгим терміном служби, хорошою міцністю, привабливим зовнішнім виглядом, малою вагою. Матеріал легко монтувати: його використовують під час ремонту та реконструкції дахів, а також для зведення нових об’єктів.

Замовити висококласну металочерепицю пропонуємо в компанії Arsenal Center - для виготовлення матеріалу використовують тільки якісну сталь від перевірених виробників. Продукцію випускають з різними видами хвилі та різноманітних відтінків. У результаті можна підібрати матеріал для облаштування довговічної та водночас красивої покрівлі.

Промислова група Arsenal Center - найбільший виробник у нашій країні фасадних і покрівельних матеріалів зі сталі, вогнестійких сендвіч-панелей. Продукція випускається на інноваційному обладнанні на 11 заводах.

Особливості застосування та експлуатаційні переваги якісної металочерепиці

Металочерепиця підходить для зведення дахів, у яких кут нахилу ската перевищує 15 градусів. Адже на таких покрівлях не буде застоюватися вода.

Для виробництва якісної металочерепиці зазвичай використовують сталь товщиною від 0,4 до 0,5 міліметра. Додатково поверхня металу покривається спеціальним складом, який захищає його від впливу вологості та від утворення корозії, а також від перепадів температури.

Перед покупкою важливо дізнатися товщину металочерепиці та особливості покриття. Від цих «характеристик» багато в чому залежить вартість матеріалу.

До основних експлуатаційних переваг фахівці відносять також такі переваги металочерепиці:

  1. Довговічність - термін застосування матеріалу становить 30-50 років.
  2. Мала вага - металочерепицю легко монтувати, тому облаштування покрівлі відбувається швидко і без застосування спеціальної техніки.
  3. Чудова міцність - матеріал виготовляють зі сталі.
  4. Екологічність - металочерепиця не завдає шкоди навколишньому середовищу, її можна відправити на перероблення.
  5. Стійкість до впливу вогню - матеріал може витримувати температуру понад 1000°C.

Дах з металочерепиці легко ремонтується, тому прослужить власнику протягом багатьох років.

На сайті arsenal-center.com.ua розміщений каталог з якісними матеріалами для облаштування покрівлі.

Теги:

Комментарии