Що таке хмарні технології та як їх використовують у бізнесі?

Тисячі компаній у нашій країні користуються хмарними технологіями, які дозволяють їм розвивати бізнес і заробляти, економити на обладнанні. З їхньою допомогою також захищають інформацію від зловмисників.

Кожен охочий може розмістити файли на хмарних платформах. Як правило, на віддалені сервери, які розташовані в центрах обробки даних, завантажують програми, конфіденційну інформацію, бази клієнтів, робочі потужності. Послуга передбачає виділення майданчика, на якому можна зберігати інформацію, використовувати його як обчислювальні потужності, створити на ньому власну ІТ-інфраструктуру. Доступ до хмар здійснюється через інтернет. При цьому користувачеві не потрібно налаштовувати обладнання, тому що цим займаються програмісти та інші фахівці компанії, яка надає онлайн-послуги.

Компанія КУБ спеціалізується на переміщенні різних типів даних та програм на сервери служб, що надають хмарні послуги. Досвідчені фахівці розроблять стратегію міграції спеціально для бізнесу клієнта, проведуть аудит інфраструктури та виберуть найкращого провайдера, а також перенесуть інформацію, перевірять її збереження та протестують систему. Перемістити дані можна і на особисту, і на публічну хмару, а також на потужні сервери Google, Amazon та Oracle.

Компанія «КУБ» розвивається з 2011 року та вважається лідером у сфері хмарних технологій та надання послуг хостингу. Фахівці розроблять грамотну стратегію, яка дозволить перенести дані та захистити інформацію.

Хмарні технології активно використовують у бізнесі

Основні переваги хмарних технологій: як вони будуть корисні бізнесу?

Підприємець може розмістити важливі дані на захищених серверах, доступ до яких буде у певної кількості працівників.

Бізнесмен може легко адаптувати хмару під свої умови експлуатації, під роботу програм або додатків, а також швидко збільшити розмір майданчика і, звичайно, додати більше інформації.

Хмарні технології дають можливість створити резервні копії для інфраструктури та зберегти цінні дані, зокрема клієнтські бази.

На серверах можна розмістити будь-яку кількість даних. При цьому клієнту не потрібно налаштовувати інноваційне обладнання або розбиратися у складних програмах – хмарна система вже адаптована для користувачів.

Бізнесмену не потрібно купувати додаткові гаджети або сервери для компанії, щоб розміщувати на них дані чи іншу інформацію.

Сервери захищені від злому та інших негативних факторів. Хмарні системи функціонують стабільно та надійно.

Теги:

Комментарии