Де швидко взяти гроші в кредит та як їх отримати?

У розвинених країнах жителі активно користуються послугами банків та оформлюють кредити на купівлю нерухомості, автомобілів, дорогих подарунків, а також на подорожі. У нашій країні отримати гроші від фінансових установ непросто: для цього необхідно підготувати певний пакет документів, у тому числі довідку про доходи. При цьому співробітник банку може розглядати заявку на отримання коштів протягом декількох днів.

У нашій країні кредит готівкою можна оформити також в компаніях, які спеціалізуються на видачі невеликих сум грошей. Такі фірми називають мікрофінансовими організаціями (МФО). Компанії працюють офіційно та видають не більше 30 тисяч гривень. Багато організацій також дозволяють протягом 15-20 хвилин отримати гроші на банківську картку. Як правило, новий клієнт може оформити до 15 тисяч гривень.

На сайті krediti24.com.ua розміщений рейтинг компаній, які видають мікропозики швидко та без довідки про доходи. У ТОП-списку представлені відомі мікрофінансові організації. Сервіс Krediti24 порівнює компанії за різними параметрами, щоби користувач міг отримати кредит на вигідних умовах.

У чому виявляються переваги МФО?

МФО видають кошти клієнту без застави та протягом 20 хвилин. Сума першого кредиту зазвичай не може перевищувати 15-17 тисяч гривень. У таких компаніях клієнти часто кошти беруть:

  • на купівлю товарів чи побутової техніки;
  • до зарплати;
  • для організації романтичних побачень чи весілля;
  • на ремонт авто.

Декілька мільйонів українців користуються послугами мікрофінансових організацій.

Багато компанії намагаються залучити клієнтів акціями та низькими відсотками, які у деяких випадках становлять 0,01%. Перед оформленням кредиту важливо уважно ознайомитися з умовами співпраці та дізнатися, скільки доведеться сплачувати процентів. Також обов’язково потрібно вчасно сплатити борг.

Зазвичай, небанківські організації видають кредит всім користувачам. Гроші можна взяти на 5-30 днів. Час підтвердження заявки – не більше 30 хвилин.

Як отримати гроші?

У багатьох мікрофінансових організацій є офіси у великих містах країни, де можна оформити кредит. Але, як показує практика, багато клієнтів МФО вважають за краще отримувати гроші на банківську картку.

Щоб отримати кошти на банківську картку, необхідно зареєструватися на сайті МФО та заповнити заявку. У ній користувач вказує паспортні дані та іншу інформацію. Великі компанії для своїх клієнтів розробили калькулятор, який дозволяє зрозуміти, скільки доведеться заплатити за користування грошима.

На електронну пошту прийде договір, який потрібно буде підписати та надіслати компанії. Після цього гроші прийдуть на банківську картку. Деякі МФО видають кошти в готівковій формі у будь-якому відділенні «Нової пошти».

Теги:

Комментарии