AB InBev Efes Україна представила нові преміальні сорти мексиканського пива

Стало відомо, що компанія AB InBev Efes Україна імпортуватиме в нашу країну популярні мексиканські сорти пива. Зокрема: темне Modelo Negra і світлий лагер Modelo Especial, так як вони користуються колосальним попитом по всьому світу серед поціновувачів пива.

Ці преміальні сорти пива були відібрані не просто так, адже їх багаторічна історія підкріплена фактами, які схиляють зробити вибір саме на користь мексиканських сортів пива. Історія створення даного пива бере початок з 1925 року, коли пивні напої майже не були відомі. У тому далекому році, мексиканські цінителі пива вирішили зварити пиво зі своїм унікальним смаком, щоб воно сподобалося всій країні, але вони і не підозрювали, що даний продукт стане таким популярним не тільки на всю країну, а й на весь світ. Завдяки мексиканським пивоварам, пиво Modelo Especial типу пільзнер сьогодні відомо на весь світ і стало традиційним для мексиканського народу.

Дана марка настільки подобається цінителям пива, що вона і до цього дня не втратила свою актуальність і тільки продовжує нарощувати цінителів пивних напоїв в свої ряди.

Як і Modelo Especial темне пиво Modelo Negra, також буде представлено на вітчизняному ринку від компанії AB InBev Efes Україна. Даний темний сорт пива також бере свій початок від мексиканських пивоварів з 1926 року. Для вітчизняного поціновувача пивних напоїв, така новинка буде прекрасним шансом зануритися в столітню мексиканську культуру варення пива. Спробувати його також можна буде незабаром в Україні, адже імпорт такого напою, також буде здійснювати AB InBev Efes Україна, а поставлятися воно буде в зручній скляній тарі об’ємом 355 мл, де пиво Modelo Especial вміщуватиме 4,5% спирту і Modelo Negra – 5,4% спирту.

Такі сорти пива не тільки в Мексиці, але і по всій Латинській Америці вважаються одними з найбільш популярних і смачних, так як їх смак насичений кремовим ароматом, легким присмаком приємної гіркуватості і яскраво вираженим смаком шоколаду.

Вищевказані два сорти пива відмінно поєднуються з будь-якими закусками до пива або готовими стравами відомих кухонь світу, тому Modelo Especial і Modelo Negra можна легко зустріти як на полицях продуктових магазинів, так і першокласних ресторанів Європи.

На даний момент компанію AB InBev Efes Україна представлено відомими брендами, серед яких: «Чернігівське», «Stella Artois», «Рогань», «Bud», «Corona Extra», «Янтар», квас «Село і люди», сидр « де Сад ».

Теги:

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показать все посты

Комментарии