Ваги для оптово-роздрібної торгівлі: товарні моделі з вантажністю до 500 кг від “Укрваги”

Для зважування продукції в торгових приміщеннях, у точках виїзної торгівлі,

фасувальних цехах та торгових складах необхідні товарні ваги платформового типу. Це сучасне обладнання, оснащене електронною системою зважування і призначене насамперед для використання у сфері торгівлі. Розглянемо, чим вони вирізняються, та де будуть корисні.

Що таке товарні ваги?

Товарні ваги схожі, одночасно, на касові та напівпромислові платформні моделі, що представлені на сайті ukrvesi.com.ua майданчику професійних ваг для торгівлі, логістичної та промислової сфери.

Товарні ваги, так само як і касові, мають спеціальну клавіатуру для введення ціни та внутрішню систему обчислення загальної вартості навішуваної та продукції, що відпускається. Також вони обладнані двостороннім дисплеєм, необхідним для того, щоб інформація була одночасно видна і продавцю, і покупцю.

Але при цьому товарні ваги розраховані на навантаження до 100, 200, 300, 500, 600 кг. Мають підлогову конструкцію, а дисплей найчастіше розміщується на високій стійці.

Від напівпромислових моделей їх відрізняє наявність зазначених вище елементів для торгівлі, а також:

  1. Вищий клас точності. Високоякісні товарні ваги з великим навантаженням забезпечують точність до 50 грамів, тоді як мінімальна дискретність напівпромислових моделей починається з 200 грамів.
  2. Розмір платформи. Стандартні розміри вантажоприймальної платформи товарних ваг зазвичай коливаються від 500х400 мм до 800х600 мм, тоді як мінімальні параметри платформ напівпромислових ваг починаються з 750х750 мм.

Таким чином, товарні ваги тієї чи іншої моделі використовують для роботи з комерційною продукцією або об’єктами, маса яких безпосередньо впливає на вартість покупки або послуги.

Використання товарних ваг

Товарні ваги знаходять широке застосування в оптово-роздрібній торгівлі. Вони використовуються для зважування різних товарів, щоб визначити точну вагу та встановити ціну на основі цього показника.

Наприклад, у роботі з сільськогосподарською продукцією та іншими харчовими продуктами. Великогабаритною або оптовою (наприклад, зважування туші великої тварини для продажу або зважування мішка з картоплею). Діапазон робочих температур більшості товарних ваг починається від -10 градусів, тому можлива експлуатація в холодильних камерах.

Також ми рекомендуємо торгові ваги для використання:

  • у поштових відділеннях для визначення маси посилки та відповідного підрахунку вартості послуги доставки;
  • у точках продажу будівельних матеріалів. Головним чином – сипучих. Як безпосередньо під час роботи з клієнтом, так і для попереднього зважування на складі;
  • на відкритих ринках — завдяки зручній конструкції та вбудованому акумулятору;
  • у складах фасування. Вбудований принтер етикеток дозволяє паралельно проводити маркування.

Важливо, що в торгівлі ваги повинні відповідати вимогам місцевих законодавчих актів та нормативним документам, щоб забезпечувати точність та надійність вимірювань та дотримуватись правил торгівлі.

Комментарии