Процесинг криптоплатежів в Україні

В Україні стрімко розвиваються цифрові технології. Їх впроваджують в усі сфери діяльності та бізнес-процеси. У країні вже декілька років працює Міністерство цифрової трансформації, яке відповідає за розвиток широкосмугового інтернету, телекомунікаційних мереж та ІТ-індустрії.

Міністерство цифрової трансформації виступає за легалізацію віртуальних активів у нашій країні. Згідно з різними аналітичними та іншими дослідженнями, Україна входить до трійки держав із впровадження та використання криптовалют.

Процесинг криптоплатежів: як працює?

Процесинг криптоплатежів – це процес обробки безготівкових платежів, які здійснюються між покупцями та продавцями. Завдяки йому користувачі інтернету отримують можливість купувати товари, ігри та гаджети, розплачуватись за послуги, а також переказувати кошти на інші електронні гаманці.

Відвідувач інтернет-магазину не може безпосередньо розплатитися за товари чи послуги за допомогою криптовалюти. Для проведення платежів використовують спеціальні платформи, що обробляють перекази, дозволяють відстежувати історію транзакцій, виводити гроші, налаштовувати комісії та чеки.

Криптоеквайринг в Україні

Криптоеквайринг в Україні швидко розвивається. Наша країна входить до списку лідерів серед користувачів криптовалют.

Експерти інтернет-ринку та журналісти вважали, що в державі понад 5 мільйонів користувачів відкрили електронні гаманці та володіють криптовалютою.

Експерти інтернет-ринку та журналісти вважають, що в державі понад 5 мільйонів користувачів уже відкрили електронні гаманці та володіють криптовалютою. Це означає, що близько 15% населення купують чи продають Bitcoin, Litecoin, Ethereum та інші валюти.

Як приймати криптовалюту у своєму бізнесі?

Для того, щоб приймати криптовалюту, необхідно підключити спеціальну платформу, яка вміє обробляти криптоплатежі, до свого проекту: сайту, інтернет-магазину, онлайн-супермаркету.

У нашій країні активно розвивається платформа Whitepay, яка дає можливість налаштувати криптоейкварінг. В Україні приймайте криптовалюту з WhitePay та розвивайте бізнес. Ви зможете оптимізувати витрати та збільшити кількість покупців.

Клієнт може не турбуватися з приводу анонімності та безпеки переказів. Транзакції обробляються майже миттєво.

Переваги криптоеквайрингу

Еквайринг криптовалют відбувається за тими ж принципами, що й банківський, тільки замість кредитних карток використовуються криптогаманці.

Платити за товари та послуги криптовалютою, яка не контролюється банківською системою та не оподатковується, має велику кількість переваг:

  1. Швидко – транзакції проводяться майже миттєво: кошти надходять на рахунок продавця протягом кількох хвилин.
  2. Безпечно – при використанні криптовалюти зберігається повна конфіденційність власника гаманця, оскільки транзакції відбуваються анонімно. Інформації, яка б дозволила ідентифікувати покупця, ніде немає, а зламати систему захисту із криптографічним шифруванням практично неможливо.
  3. Вигідно – платформи, що здійснюють процесинг криптоплатежів в Україні, беруть низькі комісії за свої послуги.
  4. Просто – завдяки децентралізації криптовалют спрощуються міжнародні розрахунки, оскільки немає прив’язки до валютної політики окремих держав.
  5. Зручно – транзакції в криптовалюті проводяться онлайн, а здійснювати їх можна в будь-який час і в будь-якому місці, де є підключення до інтернету.

Криптопроцесинг разом з WhitePay

Whitepay – це потужна платформа, яка дає можливість швидко отримувати або переказувати криптовалюту по всьому світу. Для представників бізнесу розробники створили продумане та надійне програмне забезпечення.

За допомогою платформи можна легко здійснювати криптоплатежі та оплачувати товари та послуги. Whitepay також дає змогу створити мережу обмінних пунктів і в режимі реального часу відстежувати транзакції. Користувачі зможуть переказувати один вид валюти в інший за кілька хвилин і отримувати кошти на банківську картку або електронний гаманець.

На платформі Whitepay транзакції підтримуються в USDT.

Пропонуємо дізнатися на whitepay.com/uk/product/ про всі можливості та переваги платформи Whitepay. На сайті можна поставити будь-які запитання й отримати грамотну консультацію від фахівця.

Платформа функціонує в нашій країні, Туреччині та ОАЕ і дозволяє налаштувати ефективний криптоеквайринг. Найближчим часом список країн розшириться, а програмне забезпечення стане ще більш зручним і функціональним.

Платформа Whitepay працює з Bitcoin, Bitcoin Cash, Tether, Litecoin, Ethereum та п’ятьма фіатниими валютами.

Теги:

Комментарии