Електромобілі з США: основні переваги авто

В Україні електромобілі набирають популярності з кожним роком. Цього літа частіше купували такі моделі, як Nissan Leaf, Volkswagen ID.4 та e-Golf, а також Tesla Model 3. На зростання популярності електромобілів у цьому році також вплинув дефіцит палива. Особливо це видно в сегменті комерційних електрокарів – їх продаж зріс майже на 250%.

Замовити електромобілі з США за розумною ціною пропонуємо в компанії Bex Auto. Кваліфікований співробітник допоможе підібрати відмінний електрокар, враховуючи всі ваші побажання та бюджет. Фахівець компанії Bex Auto також перевірить історію транспортного засобу та його технічний стан перед покупкою.

За інформацією ЗМІ, тільки за червень в Україні купили 958 легкових та 97 комерційних електромобілів. На думку експертів, продаж екологічних транспортних засобів у нашій країні найближчим часом збільшиться.

У чому виявляються основні переваги електромобілів?

Електромобілі – екологічно чистий транспорт, який дозволяє зберегти природу. Автомобілі не забруднюють повітря вихлопними газами.

Електрокари дають змогу заощаджувати, тому що заряджаються від спеціальних електричних станцій чи навіть стандартної розетки. В результаті власник не витрачає кошти на паливо, яке продовжує впевнено зростати у ціні.

Двигуни, якими оснащуються електрокари, відрізняються довговічністю та надійністю. Під час руху машини відсутні сторонні шуми. Вважається, що електромобілі переміщуються тихіше, ніж джипи або інший транспорт на бензині або дизелі.

Обслуговування електромобіля коштує значно менше, тому що не потрібно регулярно міняти різні фільтри, свічки, олію та інші витратні матеріали, якими оснащуються традиційні двигуни.

Електромобілі комплектуються різними «розумними» пристроями, які значно підвищують безпеку пересування.

Чому вигідно співпрацювати із компанією Bex Auto?

Компанія Bex Auto доставляє автомобілі із США з 2008 року. Співробітники допоможуть вибрати машину, оформлять потрібні документи та привезуть авто до свого салону, з якого його забере покупець. Компанія допоможе купити електромобіль за вигідною ціною.

Компанія Bex Auto стане вашим надійним партнером у придбанні електромобіля.

Компанія також допоможе заощадити на покупці машини та підбере транспортний засіб після незначної аварії. Вже в Україні його якісно відремонтують на власній СТО та приведуть до шикарного стану.

Щоб замовити електромобіль, достатньо звернутися до компанії Bex Auto.

Теги:

Комментарии