Інтернет-магазин автозапчастин ROOLER: якісні сертифіковані товари від надійних виробників

У нашій країні понад 10 мільйонів транспортних засобів. За останні роки багато автомобілів привезли з Європи та США, де машини продають за невисокою ціною. Журналісти та експерти підрахували, що середній вік авто у нашій країні перевищує 22 роки. Ось тому тисячі машин потребують ремонту та частого технічного обслуговування.

У нашій країні інтернет-магазин автозапчастин ROOLER продає сертифіковані комплектуючі та деталі для машин вітчизняного та іноземного виробництва. Каталог містить сотні найменувань. Деталі відрізняються чудовою якістю та на 100% відповідають заявленим технічним характеристикам.

Інтернет-магазин ROOLER реалізує запчастини для двигуна, системи охолодження, трансмісії, електроустаткування та інших елементів транспортного засобу. У продажу також представлені аксесуари та витратні матеріали від шановних виробників.

Якими мають бути запчастини на авто: що потрібно знати?

Комплектуючі на транспортні засоби випускають:

  • виробники транспортних засобів – роблять оригінальні запчастини;
  • компанії, що спеціалізуються на виготовленні деталей, – створюють аналоги.

Сертифіковані комплектуючі відрізняються точністю розмірів, високою якістю, надійністю, довговічністю. Деталі спеціально розробляють під певну марку чи навіть модель автомобіля. Автозапчастини відповідають певним стандартам, які діють у тій країні, де їх випустили.

Якісні аналоги за експлуатаційними характеристиками не поступаються оригінальним виробам та іноді навіть перевершують їх. Важливо лише придбати хороші автозапчастини, тому що на ринку представлено багато підробок та неякісних товарів.

Як замовити автозапчастини в інтернет-магазині ROOLER?

На сайті rooler.ua розміщений каталог із товарами. З нього легко підібрати шини, олії, деталі для авто та інші вироби. Також на сайті можна здійснювати пошук за назвою товару чи артикулом.

В інтернет-магазині ROOLER працюють грамотні співробітники, які зможуть надати консультацію та відповісти на всі питання покупця.

До кожного автовласника – лише доброзичливе ставлення та професійний підхід.

Доставка – по всій країні. Автозапчастини відправляються через надійну транспортну компанію.

Представлені товари відрізняються високою якістю. На деталі також поширюється гарантія від виробника, яка варіюється від двох тижнів до 36 місяців.

Теги:

Комментарии