Накладка на стаціонарний стіл – підвищення ергономіки

Якщо тривалий час сидіти за комп’ютером, з’являється відчуття скутості в спині, починає боліти шия, проявляється втома. Позбутися дискомфорту допомагає зміна положення тіла, тому корисно працювати стоячи та сидячи. Інноваційною розробкою в галузі української меблевої промисловості стала накладка на стіл для роботи стоячи. Завдяки такій моделі, можна швидко змінювати висоту поверхні та працювати в максимально зручних та безпечних умовах.

Стійка відрізняється надійністю, не хитається та здатна витримувати два монітори по 24″. На полицю можна ставити ноутбук та монітор, планшет, смартфон та покласти робочі документи. Технічні характеристики такої накладки дозволяють використовувати її майже на всіх стаціонарних столах. Стійка виготовлена ​​з якісних матеріалів, на високоточному обладнанні, а її поверхня приємна на дотик. 

Переваги накладки на стаціонарний стіл Solid

Якщо ви тільки дістали виріб з коробки, можете впевнитися в досконалості такої моделі, яка вже готова до використання та не потребує проведення складних маніпуляцій складання. Solid від інтернет-магазину ««StiyStil», швидко розкладається, надійно і легко фіксує робочі поверхні для комп’ютера та ноутбука. Завдяки дев’яти рівням висоти, можна налаштувати комфортні умови для роботи. 

  • Легко працювати стоячи.
  • Проста в експлуатації.
  • Надійна та довговічна.

Замовити накладку можна у будь-який час в онлайн-магазині. Покупців чекає безкоштовна доставка по всій території України та приємні акційні пропозиції. У будь-який момент стійку можна скласти та продовжити роботу сидячи. Важливо тримати баланс та періодично змінювати робоче положення. Також вас можуть зацікавити такі товари: столи з електрорегулюванням, офісні крісла та активні сидіння. 

Організація робочого простору вдома та в офісі

Накладка на стаціонарний стіл для роботи стоячи допоможе організувати робочий простір максимально безпечно для здоров’я. У такому положенні швидко та ефективно можна виконувати різноманітні робочі завдання. Стійка для комп’ютера для роботи стоячи відрізняється мобільністю, легко встановлюється, не займає багато місця. Надійна підставка – прекрасне рішення для офісу та дому.

  • Різні варіанти кольору.
  • Плавне та просте регулювання висоти.
  • Портативна та мобільна.
  • Міцна конструкція.
  • Готова до експлуатації.

Така модель не потребує особливого догляду, має зносостійку поверхню, тому навіть після тривалого використання – має стильний та сучасний вигляд. Крім того, підставка має тихий хід при регулюванні, легка при переміщенні та є однією з найбільш ергономічних накладок на стіл. 

Регульована по висоті підставка на стіл для роботи сидячи і стоячи

В офісі, вдома та в коворкінг-центрі накладку Solid можна встановити на столі або рівній поверхні і працювати стоячи без обмежень. Надміцні опори здатні витримувати оптимальне навантаження 15 кг (при максимальному значенні – 50 кг).

Вже після першої покупки в «StiyStil», захочеться повернутися сюди знову, адже всі покупці отримують знижку 5% на наступне замовлення. Вдалих покупок! 

Комментарии