Ламінат 33 класу: основні експлуатаційні особливості покриття

Ламінат має велику популярність у покупців. Його використовують для благоустрою інтер’єрів офісів, житлових будинків, торгових і промислових об’єктів, кабінетів та інших приміщень. Класична дошка ламінату складається з чотирьох шарів і виготовляється з використанням деревоволокнистої або деревостружкової плити високої щільності.

Виробники в основному випускають 4 класи ламінату: 31, 32, 33 і 34. Кожна категорія матеріалу відрізняється між собою за експлуатаційними особливостями: враховується стійкість зовнішнього шару до різноманітних механічних впливів, а також міцність і довговічність основи, яка зроблена з ДВП або ДСП.

Підібрати та замовити висококласний ламінат пропонуємо на офіційному сайті мережі салонів дверей і підлогових покриттів Holz. У каталозі представлені товари від провідних європейських та українських виробників. У салоні Holz ціна на ламінат 33 клас відрізняється демократичністю. На сайті біля кожного товару вказана його актуальна вартість.

Важливі особливості та переваги ламінату 33 класу

Покриття купують для житлових, громадських, комерційних, торгових та інших приміщень. Матеріал чудово підходить для кімнат із великою прохідністю і з серйозним експлуатаційним навантаженням.

Товщина ламінату 33 класу варіюється від 10 до 12 мм.

Ламінат вирізняється численними перевагами, зокрема:

  1. Поверхня виробів витримує підвищену вологість, різні механічні впливи, перепади температури. Матеріал збереже привабливий зовнішній вигляд протягом довгого часу.
  2. Термін служби покриття залежить від багатьох факторів і досягає 20-25 років.
  3. Для виробництва якісного ламінату використовують безпечні компоненти. Ось тому його укладають у житлових приміщеннях.
  4. Матеріал легко очищається від різних забруднень. У разі пошкодження частину покриття легко замінити на новий ламінат.
  5. Поверхня не ковзає та відрізняється стійкістю до впливу різних речовин.
  6. Монтаж ламінату здійснюється легко та швидко без застосування спеціальних інструментів.
  7. Ламінат вирізняється привабливим дизайном. Матеріал ідеально підходить для укладання в інтер’єрах, створених у класичних, модернових та ультрасучасних стилях.

Часто ламінат 33 класу купують для офісів, ресторанів, просторих квартир, приватних будинків, кабінетів, конференц-залів, віталень, їдалень.

Каталог із ламінатом та іншими висококласними покриттями для підлоги представлений на сайті holz.ua.

Теги:

Комментарии