Оренда комфортабельного автобуса з водієм у Києві від компанії Transmarine

Автобус – це комфортний вид транспорту для подорожі містом або між населеними пунктами. У ньому поміститься близько 30-50 пасажирів. Автобус використовують для перевезення людей під час урочистих та святкових заходів, для подорожей країною, для зустрічі делегацій та важливих гостей, для шкільних екскурсій. У Києві ось ця компанія здає в оренду комфортабельні автобуси з водіями та займається перевезеннями пасажирів по місту та по Україні – Transmarine. Оплата за транспорт – погодинна або за подолані кілометри.

Transmarine – найбільша транспортна компанія столиці, що спеціалізується на нерегулярних перевезеннях. Автопарк включає комфортабельні автобуси, які розраховані на 30, 50 чи 60 місць. Замовити автобус з досвідченим водієм та стюардесами можна у будь-який населений пункт країни.

У чому виявляються основні переваги поїздок автобусом?

Автобус дозволяє перевозити велику кількість людей. Місткість деяких машин становить 60 місць.

У комфортабельних автобусах є безлімітний Wi-Fi, зарядки USB або 220V, туалет. За додаткову плату стюардеси готують гарячі напої для пасажирів. Для далеких подорожей можна замовити пледи та подушки.

Комфортабельний автобус повністю підготовлений для будь-якої подорожі:

  • для проведення весілля та перевезення гостей;
  • для різноманітних екскурсій;
  • для поїздок країною;
  • для перевезення спортсменів, команд та інших колективів;
  • для зустрічі делегацій та шановних гостей з інших країн.

Автобус дозволяє швидко та недорого довести людей у потрібне місце, робити зупинки, змінювати маршрут під час подорожі. Транспортні засоби часто замовляють для міжміських поїздок та подорожей до інших країн. Адже в Європі – ідеальні дороги та високий рівень сервісу на автостоянках та в недорогих готелях, де можна відпочити та прийняти гарячий душ.

Чому вигідно замовляти автобуси в компанії Transmarine?

В автопарку компанії Transmarine – 20 великих та середніх автобусів, а також мікроавтобуси та мінівени. Транспортними засобами керують водії із великим досвідом роботи. Перед кожним рейсом проводиться техогляд автобуса – весь процес фіксується на відео.

Орендувати автобус компанія пропонує за справедливою ціною.

Компанія Transmarine розвивається понад 20 років. Водії компанії перевезли вже 2 мільйони пасажирів.

На сайті transmarine.com.ua можна прочитати про всі переваги компанії та замовити комфортабельний автобус для урочистих та святкових заходів, відпочинку, довгих поїздок за кордон.

Теги:

Комментарии