Як завантажити мобільний додаток 1xBET на Android або iOS?

 

Букмекерська контора 1xBET – найбільший інтернет-ресурс у нашій країні, який приймає ставки на спорт. На сайті користувачі стежать за матчами з футболу, волейболу, хокею, а також за боксом, автомобільними перегонами, кіберспортом та іншими спортивними подіями. У 1xBET працює казино та представлені інші онлайн-розваги. Для власників смартфонів і планшетів розроблена мобільна версія – скачать 1xBET можна з офіційного сайту. Додаток для мобільних пристроїв відрізняється численними перевагами.

Основні переваги мобільної версії БК 1xBET:

   — Розробники створили надійний додаток для смартфонів і планшетів, які працюють під управлінням таких операційних систем, як Android і iOS.

   — Мобільний додаток відрізняється зручним інтерфейсом і продуманим дизайном.

   — Мобільна версія адаптована під екрани гаджетів і під їх технічні характеристики. Ось тому сайт букмекерської контори 1xBET можна запустити на будь-якому смартфоні або планшеті.

   — Мобільний додаток 1xBET для мобільних гаджетів функціонує при будь-якому підключенні до інтернету. Це означає, що зробити ставку у букмекерській конторі можна навіть і з мобільним інтернетом.

 

1xbet.jpg

Як швидко завантажити мобільний додаток БК 1xBET на Android або iOS?

Власнику Android потрібно у розділі «Налаштування» вибрати «Безпека» та дозволити «Невідомі джерела». Далі на офіційному сайті БК 1xBET слід перейти в кінець сторінки та натиснути кнопку «Завантажити».

Завантаження мобільного додатка займе приблизно близько хвилини. Якщо з’явиться вікно (повідомить, що файл може пошкодити пристрій), натисніть «ОК». Адже файл безпечний та не нашкодить смартфону чи планшету Android. Після завантаження файла .apk 1xbet його потрібно відкрити та встановити на гаджет. Мобільний додаток повинен відкритися на вашому пристрої.

Власнику гаджету, який працює на iOS, потрібно знайти iTunes або App Store, а також змінити країну на Кіпр. Далі заявиться вікно з умовами користування. У наступному вікні під «Спосіб оплати» виберіть «Ні». Далі заповніть всі поля, що залишилися. Якщо ви не проживаєте на Кіпрі, знайдіть в інтернеті випадкову адресу на Кіпрі та використовуйте її для заповнення полів.

Відкрийте магазин додатків на вашому пристрої iOS і знайдіть 1xBet від 1XCorp N.V. Натисніть кнопку завантажити та встановіть мобільний додаток на смартфон.

Теги:

Комментарии