Тональний крем: обираємо засіб, який не шкодить шкірі

Тональний крем – незамінний атрибут в косметичці майже кожної дівчини. Цей косметичний засіб слугує основою для макіяжу, допомагає приховати акне, рани чи веснянки, а також захищає шкіру від температурних коливань.

Чому до вибору тонального крему варто поставитися серйозно?

Тональний крем безпосередньо контактує зі шкірою, тому неправильно вибрана тональна основа може завдати значних клопотів:

  1. Алергічні реакції;
  2. Висипання;
  3. Неприродний колір обличчя.

Для того, щоб уникнути можливих проблем, спробуйте тональний крем з Кореї. Як відомо, корейські виробники застосовують найновітніші технології для створення своїх засобів. Чарівна зовнішність представниць жіночої статі в Кореї слугує найкращим доказом дієвості місцевої косметики.

Корейський тональний крем: визначаємо переваги

  1. Висока якість: особливістю корейської продукції є тяжіння до натуральних інгредієнтів, зазвичай вони складають 90% складу;
  2. Ефективність: корейські виробники серйозно ставляться до своєї репутації, тому постійно працюють над продукцією та вдосконалюють склад. Продукція надходить до магазинів лише після вдалого проходження випробувальних тестів та демонстрації результату, заявленого компанією;
  3. Унікальність: тональні креми з Кореї часто містять інгредієнти, які ви не знайдете в інших засобах. Наприклад, морський колаген, центеллу азіатську, равликовий слиз, тощо;
  4. Доступність: кожен може обрати корейський тональний засіб відповідно до свого бюджету, адже виробники враховують потреби користувачів і створюють продукцію різного цінового сегменту. Важливо, що навіть обравши бюджетний засіб, ви будете приємно здивовані співвідношенням ціна-якість товару.

На що звернути увагу під час вибору тонального крему з Кореї?

Для того, щоб вдало обрати тональний крем, зверніть увагу на особливості вашої шкіри, зокрема її тип. 

  • Володаркам сухої шкіри варто обирати тональний крем легкої текстури зі зволожуючими компонентами, для сяючої шкіри придбайте засіб, який містить у складі світловідбиваючі частки. 
  • Проблемна шкіра не привід ховати обличчя під кількома шарами мейку. Це додасть твоєму вигляду штучності. Натомість, краще точково використати щільний консилер для маскування помітних недоліків, а для вирівнювання тону придбати легкий тональний крем із позначкою “некомедогенно”.
  • Для жирної шкіри підійдуть тональні креми із позначками “matte” та “oil-free”. Це допоможе уникнути жирного блиску.
  • Якщо ж у вас комбінований тип шкіри, спробуйте тональный крем з Кореї в форматі кушону.
  • Власниці нормальної шкіри, вам підійде більшість продукції, тому вам значною мірою варто орієнтуватися на сезон та колір шкіри.

Важливо!

Обираючи корейський тональний крем, переконайтеся, що купуєте оригінальну продукцію. Найкращий спосіб це зробити – обрати Cosmic. Ми гарантуємо оригінальність та високу якість продукції, а також приємні ціни й швидку доставку по всій Україні!

Теги:

Комментарии