Катаємось на роликах родиною: як обрати роликові ковзани для дітей та дорослих?

Все більше людей вважають за краще відпочивати на природі, подорожувати, гуляти містом. Катання на роликах – цікаве та корисне для здоров’я проведення часу, яке сподобається і дорослим, і дітям. У великих містах проводяться різноманітні змагання, а також зводять скейт-парки для відпочинку молоді. Виробники випускають десятки моделей ковзанів: у тому числі для занять спортом, спокійних прогулянок чи далеких подорожей у межах міста.

Замовити ролики від найкращих світових виробників пропонуємо в інтернет-магазині Roliki-extrim. На сторінці https://roliki-extrim.com.ua/ представлений чудовий асортимент товарів та аксесуарів. У продажу – ковзани, випущені під такими відомими брендами, як, наприклад, Rollerblade, Matter, Hyper, Fila, K2, USD, Seba та Powerslide.

В інтернет-магазині Roliki-extrim – більше тисячі пар якісних роликових ковзанів для всієї родини: для дітей і дорослих. У каталозі також представлені аксесуари для катання, деталі, шоломи та інший захист.

Як правильно вибрати ролики для дорослої людини?

Ролики підбирають спеціально під стиль катання. Можна виділити три основні способи пересування:

  1. Фітнес – це катання містом: парками та скверами, ідеальною асфальтованою дорогою. Ролики використовують для руху лише прямо. На них не можна робити трюки. Як правило, черевик роблять із м’яких матеріалів.
  2. Фріскейт – це агресивний стиль катання по місту на великій швидкості, що включає стрибки зі сходів та бордюрів, раптові гальмування, різкі повороти, їзду по розбитих поверхнях. Моделі для фріскейту комплектуються міцним та жорстким пластиковим черевиком, короткою рамою, колесами середнього або високого профілю, амортизатором під п’ятою.
  3. Слалом – стиль катання, коли ролер під музику виконує різні техніко-артистичні елементи та вправи на рівному горизонтальному майданчику, обставленому лініями спеціальних невеликих конусів. Такий стиль пересування нагадує танець на роликах та фігурне катання одночасно. При вивченні будь-якої вправи ролер падатиме. Ось тому краще придбати ролики та захист в наборі – в інтернет-магазині Roliki-extrim можна підібрати якісні товари.

Важливо купувати ролики з довговічними та надійними колесами.

Як правильно вибрати ролики для дитини?

Дітям краще купувати ролики від перевіреного виробника. Черевик ковзанів має бути жорстким і м’яким усередині, добре фіксувати ногу дитини. Колеса в хороших моделях виготовляють на основі поліуретану, а раму роблять із якісного композитного пластику.

Для виконання трюків та швидкої їзди дітям та дорослим потрібно купувати ковзани із твердим кафом – це верхня частина, яка відповідає за фіксацію. Важливо, щоб п’ята в ролику не бовталася та була оточена наповнювачем.

У роликів, призначених для екстремального катання, має бути антишок. Цей елемент знаходиться на п’яті та гасить удари при стрибку.

Бюджетні ролики коштують близько 100-150 доларів. Вартість висококласних моделей стартує з 300 доларів.

Теги:

Комментарии