Якісні сонячні електростанції від компанії Solar Garden: як правильно вибрати обладнання?

Розвинені країни вже протягом багатьох років впевнено переходять на альтернативні джерела енергії. Керівники держав та політики розробляють закони, що дозволяють зберегти природу. Наприклад, у США кожний рік альтернативні джерела енергії виробляють понад 10% електроенергії, а в Німеччині – понад 50%.

Компанія Solar Garden спеціалізується на продажі висококласних сонячних станцій (СЕС) та на їх підключенні. Фахівці компанії підбирають надійне обладнання для бізнесу та приватних об’єктів. У компанії можна замовити сонячні електростанції від найкращих світових виробників. Досвідчені співробітники розроблять проект СЕС «під ключ» з кресленнями будь-якої складності та розрахують окупність обладнання.

Сонячні електростанції – це чудова альтернатива нафти та газу. СЕС активно встановлюють на підприємствах, заміських ділянках, у містах, на комерційних об’єктах. Інженерні споруди перетворюють енергію сонця на електрику. Системи швидко окупаються. Також електроенергію можна продавати державі.

Як правильно підібрати сонячну електростанцію для свого об’єкта?

Перед покупкою обладнання визначають його експлуатаційне призначення. Обладнання в основному використовують для таких цілей:

  1. як основне або додаткове джерело електроживлення;
  2. для продажу електроенергії за «зеленим тарифом».

Перед тим як купити сонячні батареї, розраховують кількість енергії, яку обладнання має виробляти. Адже СЕС складається з цих панелей. Батареї комплектуються фотоелементами та перетворюють енергію сонця на електроенергію. Панелі бувають різних типів залежно від кристалічної структури та товщини.

Для заміських будинків, котеджів і приватних об’єктів невеликої площі зазвичай купують сонячні електростанції потужністю від 5 кВт до 30 кВт. Чим більше побутових приладів та обладнання буде встановлене в будівлі, тим потужнішою знадобиться установка.

Під час вибору СЕС також звертають увагу на такі характеристики:

  1. Місце монтажу станції – обладнання встановлюють на покрівлі, фасаді чи землі.
  2. Розміри майданчика, на якому буде розміщена система.

Сонячні електростанції для приватних об’єктів та комерційних підприємств діляться на три основні види: на автономні, мережеві та гібридні.

Чому вигідно співпрацювати з компанією Solar Garden?

Досвідчені співробітники компанії підберуть для покупця найкращі панелі та обладнання для облаштування високоефективної та надійної сонячної електростанції.

У продажу представлені установки та батареї від найкращих світових виробників та за розумними цінами.

Фахівці Solar Garden протягом багатьох років спеціалізуються на наданні таких послуг:

  • професійне проектування СЕС;
  • монтаж і запуск систем будь-якої складності;
  • оформлення «зеленого тарифу»;
  • сервісне обслуговування установок;
  • юридично-організаційний супровід, підготовка та оформлення документів.

Вся інформація про компанію та її переваги представлена на сайті solargarden.com.ua.

Теги:

Комментарии