Яким вимогам має відповідати елітна квартира

Квартири класу «люкс» відрізняються від іншої нерухомості підвищеним рівнем комфорту, а також високою ринковою вартістю. Саме тому до їхнього вибору варто підходити максимально відповідально. На які критерії звертати увагу, розглядаючи елітні квартири у Києві для подальшої покупки?

Тип будинку

Останнім часом популярністю користуються квартири в будинках клубного типу. Це дуже перспективний вид нерухомості, який має такі переваги:

  • обмежена кількість квартир у будинку (до 25);
  • використання високоякісних та ексклюзивних матеріалів для будівництва та оздоблення будинку;
  • високі стелі в апартаментах від 3-х метрів;
  • зручне місце розташування та розвинена інфраструктура.

Варто зазначити, що для заселення до клубного будинку мешканці мають пройти співбесіду. Це робиться для того, щоб мешканці відчували себе максимально комфортно і порозумілися.

Планування

Закрите планування, в якому всі кімнати відокремлені одна від одної, вже не має попиту. В елітних квартирах, як правило, реалізується відкрите планування. Воно має такі особливості:

  • окремі зони виділяються за допомогою оздоблення, освітлення, рівня підлоги;
  • є можливість за власним бажанням організувати розташування кімнат, рішення можуть бути несподіваними;
  • одну і ту ж зону можна використовувати по-різному залежно від потреб мешканців.

Особливою популярністю користуються дворівневі квартири. Вони є практично повноцінним будинком з різницею лише в тому, що немає окремої прибудинкової території. Однак її може легко компенсувати просторий балкон. Двохрівневі квартири світлі, з високими стелями.

Інші важливі вимоги

Новобудова з елітними квартирами обов’язково має бути розташована максимально близько до центру. Хорошим місцем розташування також є один із «зелених» районів міста, де відмінна екологія.

Площа

Елітна квартира не може бути маленькою. Її площа починається від 90 квадратних метрів і може сягати 500 квадратних метрів.

Паркінг та інфраструктура

В елітних новобудовах передбачено два види паркінгу: підземний та наземний. Перший призначений для мешканців будинку та обов’язково охороняється. Другий – для гостей. Кількість місць на паркінгу може змінюватись. Однак на одну квартиру припадає щонайменше одне паркувальне місце.

Елітний будинок має не лише житлові квартири. У ньому також передбачені магазини, ресторани, фітнес-салони, СПА-центри та все, що потрібно для комфортного проживання.

Комментарии