Особливий смак домашнього пива власної міні пивоварні

Без особливого перебільшення можна стверджувати, що сьогодні купити такий хмільний напій, як пиво можна практично будь-якого виду. У супермаркетах і магазинах представлений широкий асортимент цієї продукції, виробленої як в Україні, так і за кордоном. Крім того, з’явилася чимала кількість приватних броварень, які виготовляють крафтові сорти в невеликих обсягах. Оригінальне пиво призначене в основному для пивних ресторанів і барів. Проте, і таку продукцію можна придбати в спеціалізованих магазинах, що продають пиво на розлив. Як правило, саме покупці крафтового пивного продукту стають майстрами домашнього пивоваріння та відвідувачами таких майданчиків, як магазину пивоваріння.

Успішному втіленню своєї мрії, самостійно варити пиво в домашніх умовах, вони зобов’язані такому інтернет ресурсу, як інтернет-магазин для пивоварів prolitech.com.ua. Адже перш, ніж приступати до процесу пивоваріння, необхідно грунтовно підготуватися, не тільки вивчити теоретичний матеріал, а й придбати витратні матеріали, обладнання.

Що потрібно для виготовлення пива вдома?

Сайт компанії «Пролітех» є:

  • * Міні пивоварні, ємності для бродіння, охолоджувачі, інші аксесуари і пристосування.
  • * Солод – ячмінний, пшеничний, житній. Залежно від виду зернових і ступеня прожарювання, можна виробляти, як світлі сорти пива і елю, так темні і карамельні.
  • * Хміль. Надає готовому напою характерну гірчинку і аромат. Також виступає в якості консерванту, забезпечуючи пиву тривалу збереження в свіжому вигляді.
  • * Дріжджі. Цей компонент відіграє особливу роль в приготуванні хмільного напою. Саме вони роблять його «живим». Від використовуваного штаму дріжджів залежить кінцевий результат – світле, темне, фруктове пиво, класичний ель або ірландський портер. Магазин пивоваріння «Пролітех» пропонує широкий вибір дріжджових штамів відомих європейських і англійських брендів. Складаючи з них комбінації, можна отримати авторський хмільний напій з унікальним смаком і ароматом.

Вода, яка використовується для приготування пивного сусла, повинна бути відфільтрована і бажано м’якою. Зварити смачне пиво з водою з крана міської квартири навряд чи вийде. Краще купити бутильовану столову воду. Треба розуміти, що процес виготовлення, разом з приготуванням солоду і бродінням, займе приблизно 2-3 тижні. Але очікування кінцевого продукту цього варто. Адже в підсумку ви зможете самі насолодитися і пригостити близьких, друзів, знайомих, свіжим, смачним пивом або елем, звареним своїми руками.

Теги:

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показать все посты

Комментарии