Професійні миючі засоби для ресторанів

Високі стандарти чистоти — основа успішного ресторану. Правильно підібрані професійні миючі засоби для кухні допоможуть підтримувати стабільно високий рівень санітарно-гігієнічного стану кухонного та іншого ресторанного обладнання і всього приміщення підприємства громадського харчування.

Професійні мийні засоби для ресторанів від Гал Еко Трейд містять величезний спектр очищувальних розчинів для ручного й автоматичного миття поверхонь і посуду. Вони роблять процес миття та прибирання швидким і економічним.

Засоби для ручного та автоматичного миття посуду

На більшості професійних кухонь встановлені промислові посудомийні машини, які вимагають використання професійних мийних засобів. Вони класифікуються залежно від ступеня жорсткості води, в якій їм доведеться працювати, і типу забруднень посуду. Ці засоби діляться на кислотні та лужні. 

Кислотні використовують для видалення забруднень неорганічної природи, а лужні прекрасно справляються з органічними відкладеннями. У комплексі з очищувачем використовуються ополіскувачі, які надають посуду блиску і сприяють його швидкому висиханню, і засоби для захисту від накипу, які продовжують термін служби нагрівальних елементів.

Засоби для миття підлог та інших поверхонь

Для прибирання підлогових покриттів застосовуються засоби на нейтральній або кислотній основі. Їх підбирають залежно від типу покриття (паркет, паркетна дошка, плитка, ламінат, лінолеум, натуральний або штучний камінь) і, крім видалення забруднень, вони мають дбайливо ставитися до поверхні, яку очищають, легко змиватися і не залишати розводів. Можна виділити універсальні засоби, які використовуються для щоденного прибирання, і більш концентровані засоби для регулярних генеральних прибирань.

Засоби для очищення сантехніки та санвузлів

У санвузлі ресторану і кафе має бути ідеальна чистота і тільки відмінний санітарний стан. Для його підтримання використовують велику кількість професійних мийних засобів, як нейтральних, так і тих, що дезінфікують. Вони видаляють вапняний наліт, іржу, розводи, неприємні запахи, підтримують блиск металевих частин сантехнічних приладів і знищують практично всі види мікроорганізмів, бактерій та грибків.

Очисники коптильних камер і шаф та розчинники жиру

На робочих поверхнях будь-якої професійної кухні — плитах, духовках, грилях, коптильних камерах і духових шафах утворюється велика кількість стійких забруднень. Це жир, нагар і кіптява, органічні відкладення, що пройшли термічну обробку. Спеціалізовані мийні засоби відмінно справляються з цим завданням на хімічному рівні.

Обираючи мийні засоби для свого закладу — пам’ятайте, що гігієнічна чистота зберігає здоров’я персоналу та відвідувачів, та має бути в пріоритеті.

Теги:

Комментарии