Стенди для дитячого садочка

Якщо встає питання, де замовити стенди для дитячого садка, то вам до нас

А ще це означає, що ви або завідувач дитячого садочка або вихователь. Другий варіант – ваша дитина відвідує дитячий навчальний заклад. У будь-якому разі вам потрібні таблиці не лише з якісного матеріалу, а й гарно оформлені. І вам дійсно до нас. Ми вже майже 10 років розробляємо та виготовляємо стенди для дитячого садка. Майже 70 відсотків нашої продукції складають саме ці стенди.

Оформлення в єдиному стилі

Що ми можемо запропонувати? Вибір дуже великій, тому ми зупинимося на головних категоріях

1. Стенди для батьків в ДНЗ. Їх в нас більше як 400. Ці стенди мають інформацію для батьків. Вихователь фізично не може кожному з батьків розповідати новини, анонсувати свята, зміни розкладу, тощо. Підрахуйте, скільки інформації вам потрібно буде розмістити, та оберіть модель, виходячи з цього. Якщо вам треба змінити оформлення на інше, підібрати картинки під назву групи, то треба написати нам. Ми зробимо нові макети. Або загляньте в розділ “Візитка групи”. Можливо там є те, що ви шукаєте.

2. Стенди для творчості обов’язкові в кожній групі. Вони є як окремо для малюнків, окремо для поробок з пластиліну, так і як таблиці, які є комбінованими для двох напрямків дитячої творчості. Стенди для виробів складаються з основи з пластику ПВХ та прозорих поличок з акрилу. Полички є різних розмірів.

3. Списки – це невеликі таблиці, але в більшості садочків є обов’язковими. Список на шафи розміщується в роздягальні, список на ліжечка – в спальному приміщенні, список на рушники – в умивальній кімнаті. Всі ці стенди ви знайдете у відповідних категоріях на нашому сайті.

4. Стенди з порадами фахівців. Найбільшим попитом користуються таблиці в дитячий садок “Поради лікаря” та “Поради психолога”. Тому кожне з цих направлень має власну категорію в нашому магазині. Можливо вам знадобиться оформити стенд для розміщення порад вузького спеціаліста, тоді ми готові взятися до роботи.

5. Стенди “Меню”, “Ми чергові”, “Календар природи”, “Вітаємо” – це ті стенди, з якими найбільше працюють діти. Тому ми гарантуємо не тільки красу, якість, але й безпеку.

Всі наші стенди виготовляються з безпечного пластика, друкуються ЕКО-чорнилами, вони легкі, ними неможливо травмуватися. Ми піклуємося про безпеку дітей завжди. А ще наша продукція милує око. Веселі, яскраві, з різноманітними сюжетами, таблиці дарують радість дорослим та дітям. Ми маємо дуже велику колекцію картинок для дітей, тому можемо задовольнити будь-яке ваше побажання. На сайті ви знайдете не лише стенди, означені в цьому огляді, але значно більше.

Теги:

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показать все посты

Комментарии