Не мером єдиним

Порядок денний політичного простору Харкова останній півроку складається з одного надважливого пункту: кандидатура в мери. Чи є достойні? Про це вже достатньо написано,  сказано, і проведено круглих столів. Отже, “ищут пожарные, ищет милиция, ищут фотографы в нашей столице”. Сподіваюсь знайдемо.

А поки, дозвольте змістити акцент на не менш важливий владний орган як міська рада, без якої мер, як полководець без війська. Отримати демократичну більшість – означає отримати військо патріотів, які не допустять вільного царювання аби-кого у мерському або іншому кріслі.

Тому задачею №1 для харків’ян стає обрання достойних представників до міської ради. Але ж як знайти достойних та порядних професіоналів, які погодяться служити людям? Якщо Ви, шановні громадяни, таких не бачите, то варто взяти відповідальність на себе. Бо хто як не Ти – той, хто любить наше місто, краще за всіх потурбується про харків’ян. Саме Ти потрібен Харкову! Саме Ти можеш стати частиною команди професіоналів! Для цього лише варто долучитися до проекту “Команда твого міста” – це унікальна ініціатива для України. Відкритий список, куди має шанс потрапити кожна порядна, патріотична, відповідальна людина. У нас є шанс разом запровадити політику нової якості.

Коли кожен небайдужий до долі свого міста харків’янин заповнить анкету учасника Команди твого місті, наші шанси на отримання команди порядних професіоналів в міській раді зростають.

До 5 вересня у Вас є можливість заповнити анкету кандидата. Потім починає працювати номінаційний комітет, який проводитиме співбесіди з учасниками. Також на учасників чекають публічні дискусії в рамках Діалогів про наше місто. Відкриті дебати дозволять харків’янам обирати гідних представників команди. Запрошую до обговорення на своїй сторінці в Facebook.

“Команда твого міста” згуртує людей, які віддають перевагу мові рішень та інновацій, а не жаргону гречки та бігбордів.

Теги:

Комментарии