Харківщина під вогнем: цивільні населені пункти обстрілюються з артилерії та мінометів

Продовжується обстріл артилерією та мінометами прифронтових та прикордонних населених пунктів Харківської області. За минулу добу було зафіксовано численні обстріли, які вплинули на райони Харківського, Куп’янського, Богодухівського та Чугуївського.

За інформацією голови Харківської обласної військово-цивільної адміністрації, Олега Синєгубова, серед населених пунктів, які потрапили під обстріл, були Куп’янськ, Уди, Червона Зоря, Одноробівка, Ветеринарне, Гоптівка, Стрілеча, Козача Лопань, Плетенівка, Огірцеве, Бударки, Чугунівка, Красне Перше, Фиголівка, Новомлинськ, Дворічна, Масютівка, Кислівка та інші. Загалом, було зафіксовано обстріли щонайменше 25 населених пунктів.

Головним об’єктом обстрілу була цивільна інфраструктура, але, на щастя, без постраждалих.

Через обстріл РФ у Харкові тисяча споживачів залишилися без газу

Відбуваються роботи з розмінування. За минулу добу піротехніки Державної служби з надзвичайних ситуацій оглянули понад 6 гектарів території та безпечно усунули 67 вибухонебезпечних предметів.

“На лінії зіткнення ворог не припиняє спроб покращити своє тактичне положення, але отримує рішучу відсіч наших захисників. Віримо в ЗСУ та Перемогу України!”, — пише Олег Синєгубов.

Комментарии