Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна відкрив Центр ветеранського розвитку (Фото, Відео)

Центр ветеранського розвитку відкрили на базі Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна.

Про це повідомив пресцентр Харківської міської ради.

У заході взяли участь міський голова Ігор Терехов, заступниця міністра у справах ветеранів України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Тетяна Калита, керівництво області, викладачі університету, військові.

Очільник Харкова зазначив, що турбота про військових, ветеранів та членів їхніх сімей — головне завдання влади сьогодні.

«Дуже важливо, щоб воїни повернулися з війни і змогли знайти себе у цивільному житті. Тут вони будуть навчатися, розвиватися», — зазначив Ігор Терехов.

Для військових та їхніх сімей презентували низку сертифікаційних освітніх програм на юридичному, медичному та соціологічному факультетах.

У дві зміни і з супроводом психологів: стали відомі подробиці, як навчатимуть школярів у метро Харкова

Центр ветеранського розвитку займатиметься проведенням профорієнтаційної роботи та індивідуального професійного розвитку військовослужбовців, які пішли з військової служби, ветеранів війни та членів їхніх сімей, членів сімей загиблих ветеранів війни.

Чим Центр ветеранського розвитку допоможе військовим та ветеранам?

Центр ветеранського розвитку надаватиме військовим і ветеранам такі послуги:

  • Профорієнтація та індивідуальний професійний розвиток.
  • Навчання на сертифікаційних освітніх програмах.
  • Психологічна та соціальна підтримка.
  • Реабілітація.

Ці послуги допоможуть військовим і ветеранам адаптуватися до мирного життя, знайти роботу, налагодити особисте життя та вирішити психологічні проблеми.

Як дістатися до Центру ветеранського розвитку?

Центр ветеранського розвитку розташований у Харківському національному університеті імені В. Н. Каразіна за адресою: вул. Сумська, 100.

Комментарии