На Харківщині розкрито схему збуту небезпечної психотропної речовини «PVP» через чат-бот (Фото)

Поліцейські Лозівського районного відділення ГУНП в Харківській області затримали двох чоловіків, які займалися незаконним збутом особливо небезпечної психотропної речовини “PVP” через чат-бот у популярному месенджері Telegram.

Зловмисники отримували замовлення через чат-бот та після отримання оплати на свої банківські картки, розкладали наркотики у “закладки”, фотографували їх місцезнаходження та відправляли замовникам.

Під час розслідування, співробітники поліції відкрили кримінальне провадження та встановили осіб, які займались цією протиправною діяльністю. Затримані — 37-річний чоловік з міста Первомайський та 37-річний чоловік з села Маслівка Лозівського району.

У Києві знешкоджено нарколабораторію з виробництва метадону: затримано групу осіб (Фото)

25 липня правоохоронці провели обшуки у місцях проживання підозрюваних та вилучили знаряддя для розфасовування наркотиків, наркотичні речовини “PVP” та “Метадон”, пристрій для куріння, пакети для фасування, ваги, банківські картки та інші речові докази.

Зловмиснику з міста Первомайський, який відповідав за незаконний “бізнес”, вже повідомлено про підозру у скоєнні злочину. Йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 днів з можливістю внесення застави.

За цим злочином передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років з конфіскацією майна.

Комментарии