Обстріли Харківщини збройними силами країни-агресора: як минула доба, — Синєгубов

Цієї ночі село Новоосинове, що знаходиться в Куп’янському районі, постраждало внаслідок ворожих обстрілів. 56-річна жінка отримала легкі поранення, але госпіталізація не знадобилася. Також був пошкоджений приватний будинок.

Про це відзвітував голова Харківської військової адміністрації Олег Синєгубов у Telegram.

Протягом минулої доби ворог масовано обстрілював населені пункти Богодухівського, Харківського, Куп’янського, Чугуївського та Ізюмського районів.

В результаті обстрілів у селищі Вовчанськ, Чугуївського району, пошкоджено щонайменше 3 приватні житлові будинки та господарчі споруди.

У місті Куп’янськ було пошкоджено 7 приватних будинків.

Внаслідок обстрілу танком селища Козача Лопань, Харківського району, загинув чоловік у віці 60 років. Також були пошкоджені приватний будинок та гараж.

Харківська область під обстрілами: підсумок доби, — Синєгубов

У селі Петрівка, Богодухівського району, під час артобстрілу був пошкоджений багатоквартирний будинок, а двоє цивільних чоловіків у віці 69 та 52 років отримали поранення.

Близько 20:10 у селі Верхній Байрак, Ізюмського району, на подвір’ї одного з будинків вибухнув невідомий предмет, внаслідок чого постраждав чоловік у віці 48 років. Він був госпіталізований із легкими травмами.

Продовжується розмінування. За добу піротехніки ДСНС оглянули понад 9 гектарів території та знешкодили 57 вибухонебезпечних предметів.

На Куп’янському напрямку наші військові надійно утримують оборону. Минулої доби ворожі сили намагалися провести наступ в районі південно-західніше Масютівки, проте неуспішно, зазнавши значних втрат вони відступили.

Комментарии