Окупанти не мають сил для штурму Харкова – Синєгубов (Відео)

Окупанти не мають достатньої кількості сил для проведення штурмових дій на Півночі Харківщини, заявив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Як повідомив Синєгубов в ефірі телемарафону “Єдині новини”, вчора, 23 січня, російські війська завдали масштабного ракетного удару по Харкову. За його словами, зафіксовано понад 15 ракет типу С-300, Х-22, “Іскандер”. Внаслідок обстрілів постраждали понад 70 людей, 10 – загинули.

“Наразі в лікарнях міста перебуває 25 людей, 2 жінки у важкому стані, 1 дитина – у середньому. Рятувальна операція на місцях влучань триває”, — сказав Синєгубов.

За його словами, електропостачання для понад 10 тисяч абонентів та 900 юридичних адрес, постраждалих внаслідок обстрілу Харкова, відновили на 100%. До теплопостачання підключили 99% житлових будинків – опалюються 125 зі 126 багатоповерхівок. Ремонтні роботи тривають.

Кількість загиблих внаслідок ракетного удару по Харкову 23 січня зросла до 10 (Відео)

“Куп’янський напрямок лишається одним з найгарячіших – бойові дії тривають. Крім цього, ворог посилив обстріли населених пунктів – б’є по житлових будинках. За тиждень з Куп’янщини евакуювали 78 людей, з них 12 – діти”, — зазначив Синєгубов.

Начальник Харківської ОВА. також нагадав, що для охочих евакуюватися діє цілодобова “гаряча лінія” 0-800-33-92-91.

Комментарии