Окупанти знову атакували Куп’янський район: п’ятеро цивільних поранені

Приблизно о 21:15 п’ятеро мирних жителів, серед яких троє жінок та двоє чоловіків, постраждали в результаті обстрілу села Новоосинове Куп’янського району.

Про це повідомив начальник Харківського обласного військового адміністрації Олег Синєгубов.

Російські військові влучили у приватний житловий будинок.

Одну з жінок було госпіталізовано з численними осколковими пораненнями, медична допомога іншим постраждалим була надана на місці.

“Деталі злочину окупантів встановлюють правоохоронці, які працюють на місці”, — додав Синєгубов.

Раніше, в ефірі “Єдиних новин” Синєгубов розповів про наслідки нічних ударів, які сталися напередодні в Куп’янському районі.

Вночі росіяни атакували Україну “Калібрами” та дронами-камікадзе

У селі Ківшарівка продовжуються роботи з ліквідації наслідків удару керованою авіабомбою. Чотири під’їзди 5-поверхового будинку, поруч з яким вибухнула бомба, зазнали серйозних руйнувань. Жителі 17 квартир цього будинку були евакуйовані та забезпечені тимчасовим житлом. Наразі проводяться експертні дослідження стану будівлі, на основі яких буде прийняте рішення щодо можливого ремонту.

Також продовжується ліквідація наслідків ракетного удару по селу Великий Бурлук. Ракета влучила в будівлю, що не експлуатується. Інформації про жертви або постраждалих не надходило.

Синєгубов зазначив, що продовжується евакуація мирних жителів, які висловлюють бажання залишити населені пункти, що перебувають під постійним обстрілом. Зокрема, активно проводиться евакуація дітей з Куп’янського напрямку. Ситуація в районі відстежується, в разі необхідності будуть прийняті додаткові рішення.

Комментарии