Прокурори документують наслідки обстрілів Харківщини (Фото)

Прокуратури Куп’янського, Дергачівського та Чугуївського округ Харківської області розпочали досудове розслідування щодо порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України) у зв’язку з останніми обстрілами.

25 липня ворожі сили вдруге обстріляли місто Куп’янськ. Внаслідок ворожого обстрілу у селі Подоли спалахнула лісова пожежа. Попередні дані свідчать про використання ворогом РСЗВ та артилерії.

Артилерійські, мінометні обстріли та безпілотники: підсумок доби на Харківщині, — Синєгубов

Сьогодні близько 12 години було зафіксовано обстріл смт Козача Лопань з боку російських військ. За попередніми звітами, з танку було здійснено близько 5 пострілів, що призвело до пошкоджень присадибних ділянок.

Також смт Вільча Чугуївського району потерпіло від обстрілів з боку російських збройних сил, що спричинило пошкодження будівель.

Вночі з 25 на 26 липня по м. Первомайський Лозівського району російські терористи завдали удар двома БПЛА. Дрони атакували територію промислового підприємства, у результаті чого сталась пожежа.

Прокурори спільно зі слідчими поліції зібрали матеріальні докази та задокументували наслідки збройної агресії з боку рф.

Комментарии