Синєгубов: Харківщина готова до опалювального сезону, на Куп’янщині продовжується евакуація (Відео)

Голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов в ефірі “Єдиних новин” розповів про ситуацію на Харківщині.

За його словами, ворог щодня обстрілює наближені до фронту населені пункти Куп’янщини, тому продовжується евакуація звідти цивільного населення. Уже вивезено 1186 людей, в тому числі 238 дітей. Ще близько 2 тис. виїхали самостійно.

Усі евакуйовані, які цього потребують, отримують тимчасове житло. Це переважно гуртожитки вишів, де є все необхідне для життя. Також усім евакуйованим надається гуманітарна допомога та юридична підтримка.

У Харкові проводиться громадське обговорення щодо перейменування залізничної станції

Харківщина готова до нового опалювального сезону. Котельні, об’єкти соціальної сфери та житлові будинки підготовлені на 100% до пуску тепла. Опалення у будинках люди отримають за середньодобової температури нижче 8 градусів.

Рішення про початок опалювального періоду приймають органи місцевого самоврядування. Уже дають тепло в Богодухівській, Валківській та Близнюківській громадах. В першу чергу опалення подається в заклади охорони здоров’я. Уже опалюється 9 таких закладів.

Комментарии