У Богодухівському районі рибоохоронці викрили браконьєра, який завдав збитків на понад 1 млн грн

У Богодухівському районі Харківської області рибоохоронці викрили чоловіка, який здійснював незаконний вилов риби забороненими знаряддями лову.

Про це повідомив Харківський рибоохоронний патруль.

28 вересня 2023 року на Корбино-Іванівському водосховищі в районі села Корбині Івани інспектори виявили браконьєра, який за допомогою гумового човна виловив сітками 433,95 кг риби, зокрема карася, товстолоба, окуня, плітки та раків. Загальна вартість незаконно добутих водних біоресурсів становить понад 1 млн грн.

На порушника складено протокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП. За даним фактом відомості внесені до ЄРДР.

“По гарячих слідах” затримали трьох зловмисників, які обікрали десятки квартир та будинків

“Управління Державного агентства меліорації та рибного господарства у Харківській області закликає громадян дотримуватися вимог чинного природоохоронного законодавства.
Нагадуємо мешканцям Харківської області, що наразі на водних об’єктах нашого регіону повністю заборонений вилов всіх водних біоресурсів шляхом любительського, спортивного і промислового рибальства та заборонено навігацію малих суден, моторних суден, прогулянкових вітрильних суден, прогулянкових суден, спортивних та швидкісних суден, а також водних мотоциклів і засобів розваг на воді. Така заборона була ухвалена рішенням Регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 24 червня 2022 року і буде діяти до закінчення дії воєнного стану.” — сказано у повідомленні пресцентру установи.

Крім того, зазначено, що у разі виявлення порушення Правил рибальства, збуту водних біоресурсів або замору риби представники Харківського рибоохоронного патруля просять невідкладно повідомляти за номером цілодобової телефонної «Гарячої лінії»: (099) 549 23 59

Комментарии