У деяких районах Харкова заборонили рух транспорту: подробиці

Департамент будівництва та шляхового господарства повідомив про встановлення заборони на рух транспорту у певних районах Харкова. Заборона діятиме з 10:00 до 14:00 години 8 липня.

Зокрема, рух буде заборонений на пров. Соляниківському, від пров. Лопатинського до пров. Подільського, а також на пров. Лопатинському, на ділянці від вул. Кузнечної до пров. Соляниківського. Це пов’язано з проведенням робіт з кронування дерев. Об’їзд закритої ділянки буде здійснюватися через вул. Кузнечну, вул. Університетську, Гімназійну набережну та інші прилеглі вулиці.

Також було повідомлено, що протягом цього часу тролейбуси курсуватимуть за зміненими маршрутами. Зазначені зміни стосуються тролейбусних маршрутів №3, №6, №49 і №304.

Протягом двох днів трамваї на Салтівці в Харкові курсуватимуть за іншим маршрутом

Крім того, рух транспорту на вул. Храмова, в районі перехрестя з вул. Дніпровською, буде обмежений до 31 липня. Це пов’язано з проведенням аварійно-відновлювальних робіт на каналізаційному колекторі. Пропуск транспорту буде здійснюватися через вільну від робіт смугу.

Зазначені обмеження вводяться з метою забезпечення безпеки та проведення необхідних робіт на дорогах міста.

На час проведення робіт тролейбуси курсуватимуть так:

  • №3: розворотне коло «вул. Дванадцятого Квітня» – вул. Дванадцятого Квітня
    (у зворотному напрямку: пр. Індустріальний – пр. Героїв Харкова) – пр. Олександрівський – пр. Героїв Сталінграда – пр. Гагаріна – вул. Вернадського – вул. Малом’ясницька – пр. Гагаріна і далі за основним маршрутом;
  • №6: розворотне коло «Парк «Зустріч» – пр. Героїв Сталінграда – пр. Гагаріна – вул. Вернадського – вул. Малом’ясницька – пр. Гагаріна і далі за основним маршрутом;
  • №49: розворотне коло «вул. Кутаїська» – вул. Тернопільська – Сімферопольське шосе – Мереф’янське шосе – пр. Гагаріна – вул. Вернадського – Гімназійна набережна – вул. Вернадського і далі за основним маршрутом;
  • №304: ст. Рогань – вул. Роганська – вул. Луї Пастера – вул. Молодіжна – вул. Дванадцятого Квітня – пр. Олександрівський – пр. Героїв Сталінграда – пр. Гагаріна – вул. Вернадського – Гімназійна набережна – вул. Вернадського і далі за основним маршрутом.

Комментарии