У Харківському метрополітені поліцейські затримали педофіла

На Харківщині слідчі повідомили про підозру чоловікові у зґвалтуванні його малолітньої сестри.

Поліцейські зупинили підозрілого чоловіка на станції метрополітену. Під час перевірки його мобільного телефону правоохоронці знайшли фото та відео сексуального характеру з участю неповнолітньої дівчини. Інформацію передали до ВП № 1 Лозівського РВП для подальшої перевірки.

Було встановлено, що 30-річний чоловік, який мешкає в Балаклійському районі, вже був судимий за розбещення неповнолітньої у 2016 році.

Слідство встановило, що чоловік та 11-річна дівчина, яка буда присутня на фото та відео на телефоні підозрюваного — рідні брат та сестра по батькові. Дитина іноді разом з рідними навідувалась у гості до брата та його дружини. Про те, що з нею робив брат, вона нікому не розповідала.

Прикордонники викрили священника, який утримував волонтерів у підвалі церкви на Київщині (Відео)

Справа була передана до слідчих, які виїжджали за адресою проживання чоловіка у місто Первомайський для проведення обшуку. Слідчі допитали постраждалу дівчинку. За її словами зведений брат почав проявляти до неї сексуальний інтерес та вчиняти дії сексуального характеру з січня 2023 року, та робив неприпустимі речі тоді, коли родичів не було вдома й він знаходився наодинці з постраждалою.

Наразі педофіл затриманий. Чоловіку повідомлено про підозру за ч. 6 ст. 152 – зґвалтування. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк 15 років або довічне ув’язнення.

Комментарии