Убивцю, який вбив співмешканку та скинув тіло в яму, засудили до 12 років в’язниці

Суд Харківської області визнав 55-річного чоловіка винним в умисному вбивстві своєї співмешканки та призначив йому покарання в 12 років позбавлення волі.

Прокурори довели, що 7 квітня 2022 року чоловік побив свою співмешканку до смерті. Конфлікти між ними виникали раніше, які часто закінчувалися фізичним насильством щодо потерпілої.

Трагедія сталася ввечері в місті Лозова, коли знову виникла сварка на подвір’ї їх будинку. Зловмисник вдарив жінку, і вона впала на тротуарну плитку. Після того він бив її ногами приблизно 10 хвилин, поки та була безпритомною. Потім він залишив її та пішов в будинок.

На наступний ранок, вийшовши на подвір’я, чоловік побачив мертве тіло жінки. Він вирішив приховати злочин, скинувши тіло у вигрібну яму на подвір’ї та засипавши його вапном.

На Харківщині з’явилися борди із портретами Мамонів, яких підозрюють у наведенні ракети на село Гроза (Фото)

Проте правоохоронці затримали вбивцю, справу передано до суду.

Під час судового розгляду чоловік частково визнав свою вину. Він стверджував, що жінка була п’яною та агресивною, і спершу вона напала на нього. Він стверджував, що в шоковому стані він не міг стримати свій гнів і, на жаль, вчинив вбивство.

Обвинувальний вирок було оголошено Амур-Нижньодніпровським районним судом міста Дніпропетровська, зараз триває строк для можливого апеляційного оскарження.

Комментарии