Учням Ізюмського району для навчання передали хромбуки та планшети від фонду ЮНІСЕФ (Фото)

Учням місцевих шкіл Ізюмського району від фонду ЮНІСЕФ передали 290 планшетів та 246 хромбуків. Це стало можливим завдяки сприянню Віцепрем’єр-міністра – Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірини Верещук. Передача комп’ютерної техніки відбулася під час робочої поїздки начальника Харківської обласної військової адміністрації (ХОВА) Олега Синєгубова та народної депутатки Марії Мезенцевої до Балаклійської громади.

Про це повідомили на офіційному сайті Харківської ОВА.

Олег Синєгубов підкреслив, що безпека та повноцінна освіта дітей завжди були й залишаються пріоритетними завданнями.

“Безпека дітей та створення їм умов для повноцінної освіти навіть під час воєнного стану були й залишаються для нас пріоритетними задачами. Спільно працюємо для дітей Харківщини далі”, — сказав Олег Синєгубов.

Школярам Ізюма та Савинської громади передали ноутбуки та планшети для навчання (Фото, Відео)

У рамках цього проєкту в Ізюмському районі передали 838 планшетів і 625 хромбуків, а також очікується передача ще 102 девайсів для учнів Борівської громади.

Народна депутатка Марія Мезенцева підкреслила важливість продовження освітнього процесу на деокупованих територіях.

“Балаклійський район деокупований завдяки ЗСУ і їхні зусилля не даремні. Зараз нашим спільним завданням є продовження освітнього процесу. Ми докладаємо максимальних зусиль, аби діти і вчителі були в абсолютній безпеці. А ось ці планшети і хромбуки від ООН та фонду ЮНІСЕФ допоможуть вам мати абсолютний доступ до навчального процесу”, — сказала Марія Мезенцева.

Комментарии