В Харківській області трактор наїхав на міну: водій отримав травми

У Куп’янському районі Харківської області тракторист наїхав на невідомий вибухонебезпечний предмет, що призвело до травмування чоловіка.

За повідомленням пресслужби Головного управління ДСНС України у Харківській області у Facebook, інцидент стався біля сіл Сподобівка та Кравцівка Шевченківської громади під час проведення весняно-польових робіт орного землеробства.

Внаслідок підриву на невідомому вибухонебезпечному предметі, 32-річний тракторист отримав контузію та був госпіталізований для подальшого лікування.

Стан потерпілого наразі невідомий.

На Харківщині чоловік на городі підірвався на міні

Нагадаємо, що це не перший випадок підриву транспортних засобів та господарчої техніки на вибухонебезпечних предметах в Харківській області. Подібні інциденти, нажаль, стають дедалі частішими на території, яка раніше перебувала під контролем російських бойовиків на сході України. ГУ ДСНС закликають бути максимально уважними та обережними, не рухатись невідомими чи не перевіреними ґрунтовими дорогами та не відвідувати ліси, лісосмуги, поля, пойми річок та інші відкриті простори, особливо ті, де точилися бої, або які перебували під ворожою окупацією.

Не чіпайте будь-які підозрілі та незнайомі предмети!

У разі виявлення підозрілого предмета повідомте про знахідку в #ДСНС або #Нацполіція за телефонами “101”, “102” або “112”.

Комментарии