“Він був під наркотиками”: стало відомо, як затримали винуватця потрійного вбивства та ДТП у Харкові

В Харкові розкрито подробиці потрійного вбивства, яке скоїв 20-річний чоловік.

Про це повідомляє кореспондент “Страна.UA” 17 липня.

За даними джерела “Страны”, затриманого звуть Нікіта Андреасович Садовий. Молодий чоловік проживав разом зі своєю матір’ю, сестрою і батьком-пасинком на вулиці Метробудівників, 34, що знаходиться на Салтівці.

“Він був під наркотиками, коли вбивав рідних”, — розповідає джерело разом з подробицями злочину.

Винуватцю смертельної ДТП, який вчинив потрійне вбивство, загрожує довічне ув’язнення: подробиці (Фото)

“Спочатку він вбив свою 9-річну сестру, потім маму та вітчима. Після вбивства своїх родичів Садовий замовив автомобіль за допомогою служби таксі “Шарк” на свою адресу. Таксист на “Daewoo Lanos” прибув на місце. Садовий витягнув ніж, яким вбив своїх родичів, і почав загрожувати таксисту. Таксист віддав йому ключі. Він сів за кермо і поїхав, а на перехресті проспекту Героїв Праці та Гвардійців Широнінців збив чоловіка на пішохідному переході, який загинув від отриманих травм на місці. Після ДТП Садовий втік з місця події та, рухаючись вулицею Валентинівською, зіткнувся з іншим автомобілем, після чого намагався втекти з місця ДТП. Кілька хвилин пізніше патрульні поліцейські затримали Садового”, — розповідає джерело.

Також відомо, що наразі тривають два кримінальні провадження: перше щодо умисного вбивства, друге — щодо викрадення автомобіля.

Нагадаємо, вчора, 16 липня до Харківського районного управління поліції № 1 надійшло звернення від таксиста, який повідомив про те, що його автомобіль «Daewoo Lanos» було викрадено на вулиці Гвардійців Широнінців. Заявник розповів, що прибув за вказаною адресою, викликаний клієнтом, проте коли замовник сів у машину, він погрожував ножем, вигнав водія та поїхав. Поліцейські патрульної поліції швидко затримали підозрюваного. Під час обшуків за місцем проживання підозрюваного поліцейські також виявили тіла дівчинки, жінки та чоловіка. Виявилося, що затриманий, окрім ДТП, вчинив вбивство трьох родичів у квартирі: вбив 49-річну матір, 9-річну сестру та 71-річного співмешканця матері. Слідчі органи розпочали кримінальні провадження у зв’язку з цими злочинами. Зловмиснику загрожує довічне позбавлення волі.

Комментарии