З 24 липня у Харкові проводитимуть контрдиверсійні заходи

Починаючи з понеділка, 24 липня, у Харкові будуть проводити комплекс контрдиверсійних заходів правоохоронні органи та військові.

Ці заходи передбачають огляд окремих територій та автомобілів, перевірки документів громадян. Також можливі обмеження проходу або проїзду деякими вулицями міста, повідомляє речник обласного управління СБУ Владислав Абдула.

Крім Служби безпеки України, у заходах беруть участь підрозділи Збройних Сил України, Національної гвардії, Національної поліції, Державної прикордонної служби, Військової служби правопорядку та обласної прокуратури. Вони залучатимуть військову техніку, озброєння та радіотехнічні засоби.

Окупанти готують провокацію на ЗАЕС із застосуванням важкого озброєння, — ГУР

“Головною метою запланованих заходів є підвищення безпеки мирного населення Харкова, посилення захищеності об’єктів критичної інфраструктури, а також виявлення та затримання можливих диверсійних груп. СБУ просить громадян із розумінням поставитися до можливих незручностей та належним чином реагувати на законні дії та вимоги правоохоронців, мати із собою документи, що посвідчують особу”, — пише Абдула.

Комментарии