ЗСУ успішно нищить російську техніку та піхоту на Куп’янському напрямку, – Замрига

Збройні сили України продовжують успішно протистояти російським військам на Куп’янському напрямку.

Як повідомила речниця 19-ї ОМБр ЗСУ ім. князя Романа Великого Надія Замрига в ефірі «Суспільне спротив», російські війська почали активніше використовувати техніку для підвезення піхоти. В основному це БМП і танки.

“Результат маємо доволі хороший, техніка горить, виходить з ладу. І так само піхота. І її доля така ж сама, як і техніки”, — зазначила Замрига.

Вона також розповіла, що наразі на Куп’янщині — сніг та мороз, та пояснила, як погода впливає на ситуацію на фронті.

Росіяни обстріляли селище в Харківській області: загинув 29-річний мешканець

“Погода абсолютно симетрична, як для нас, так і для противника. Коли є можливість працювати аеророзвідці, так само працює і їхня аеророзвідка. Можливо, хочу вірити, що зменшиться наступ у зв’язку з погодними умовами, хоча плани ворога вони, напевно, не зміняться. Їх цікавлять населені пункти Куп’янськ, Куп’янськ-Вузловий”, — додала Замрига.

Крім того, Замрига зазначила, що наразі спостерігається поповнення ворогом живої сили. Окупанти підтягують резерви особового складу.

“Цей особовий склад попідписував контракти зовсім нещодавно. Це люди з місць позбавлення волі, які підписали на певний термін контракти, пройшли навчання”, — зазначили у ЗСУ.

Комментарии