10 мільйонів на тренінги та сувеніри: у Харківській міськраді призначили аудит щодо витрат на іміджеві проєкти

У Харківській міськраді проведуть позапланову внутрішню перевірку Управління інноваційного розвитку та іміджевих проєктів Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту щодо витрат на іміджеві проєкти. Відповідне розпорядження підписав міський голова Ігор Терехов.

У документі сказано, що аудит проводитимуть Департамент розвитку муніципального менеджменту, Департамент контролю та служба з питань запобігань корупції міськради. Перевірка триватиме з 13 по 19 липня включно.

Як повідомляв Харківський антикорупційний центр, після початку повномасштабного вторгнення РФ Управління інноваційного розвитку та іміджевих проєктів у 2022-2023 роках уклало договори на 6,6 млн грн щодо проведення семінарів, тренінгів, навчальних програм та впровадження інноваційних проєктів. Ще близько 3 млн грн на проведення спортивних заходів, змагань, навчальних програм витратив безпосередньо Департамент у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської міськради.

Зокрема, 394 тис. грн було виділено на організацію та проведення танцювального фестивалю “Незламний DANCE”, 656,6 тис. грн – витратили на проведення Школи соціального проєктування та грантрайтингу “Open grant school”. Ще 464 тисячі виділили на впровадження та супровід інноваційних проєктів щодо роботи з графікою та зображенням в проекті NFT. Для учасників семінарів та тренінгів закупили сувенірну продукцію, зокрема, світшоти по 1250 грн за шт., кепки по 850 грн та блокноти по 650.

NewsRoom – незалежне видання, що розвивається з 2015 року. Щодня на сайті журналісти розміщують десятки новин про життя Харкова та України. Більше інформації представлено в розділах «Новини компаній», «Бізнес», «Місто».

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии