Били та вимагали гроші: двоє чоловіків вдерлися до будинку мешканця Харківщини

Розбійний напад стався ввечері 28 квітня в селищі Панютине Лозівської громади. Як розповів 58-річний потерпілий близько 18:10 у вхідні двері хтось постукав. Він відчинив, бо подумав, що повернулась його дружина. Однак, до квартири проникли двоє невідомих, на обличчі яких були медичні маски.

Зловмисники почали бити потерпілого по обличчю, зв’язали руки та вимагати гроші та дорогоцінні вироби. Грабіжники самостійно обшукали квартиру. Нічого не знайшовши, пішли у невідомому напрямку.

Виртуальный номер для успешного бизнеса

У ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили особи зловмисників. Ними виявились 30-річний мешканець міста Лозова та 35-річний мешканець селища Панютине.

5 травня поліцейські разом із спецпризначенцями провели обшуки за місцем мешкання зловмисників. Вдома у 30-річного лозівчанина виявили пістолет, відмички та подрібнену речовину, зовні схожу на канабіс.

Чоловікам оголосили підозру у скоєнн розбою. Їм загрожує до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Також зловмисникам обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии