Бійка і стрілянина в харківському ТРЦ Nikolsky: у поліції показали відео з камери спостереження

Начальник слідчого управління поліції Харківщини Сергій Болвінов розповів подробиці інциденту, який стався учора ввечері, 6 січня.

“20-річний хлопець прийшов до торговельного центру разом з другом. Товариш чекав, поки закінчиться зміна у цивільної дружини. Вона працює продавцем-консультантом в одному з відділів. Саме там і почався конфлікт. Хлопцеві не сподобалося, як один із покупців спілкувався з дружиною товариша, він почав чіплятися до цього чоловіка. Почалася бійка. Все тривало не більше двох хвилин – в ситуацію втрутились охоронці центру. Та після бійки хлопець дістав зброю і двічі вистрілив угору. За попередніми даними, це був стартовий пістолет, а сам стрілок – напідпитку”, – написав Сергій Болвінов у Facebook.

За словами Болвінова, стрілка вже затримали, йому інкримінують хуліганство, а саме – грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства із застосуванням вогнепальної зброї. Слідчі відкрили кримінальне провадження. Санкція статті, за якою затримали стрілка, передбачає до семи років позбавлення волі.

Також Сергій Болвінов опублікував відео з камер спостереження у ТЦ.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии