Через обстріли росіян на Харківщині сталася пожежа та загинув чоловік (Фото)

За добу на Слобожанському напрямку артилерійських та мінометних обстрілів ворога зазнали понад 15 населених пунктів, зокрема: Ветеринарне, Козача Лопань Харківського району, Вовчанськ Чугуївського району, місто Куп’янськ. Про це повідомив голова ХОВА Олег Синєгубов.

Ворог завдав авіаудари по Петропавлівці Куп’янського району. Неодноразово наносив артилерійських ударів по Куп’янськ-Вузловому.

Внаслідок обстрілів Куп’янського району Харківщини загинув цивільний (Фото)

Окупанти провели безуспішні штурмові дії в районі населеного пункту Синьківка, де українські захисники відбили 6 атак противника.

О 12:00 росіяни обстріляли Вовчанськ, де пошкодили житловий будинок та будівлю дитячого садка.

О 13:00 ворог завдав ударів по селу Вовчанські Хутори Чугуївського району. Пошкоджено приватний будинок.

У селі Ізюмське Ізюмського району внаслідок артобстрілу, який відбувся з 13:00 до 16:30, загинув 48-річний цивільний чоловік.

О 15:00 окупанти завдали ударів по смт Ківшарівка Куп’янського району. Без постраждалих.
 
За даними облДСНС, близько 21:20 ворог здійснив артилерійський обстріл центральної частини Куп’янська. Один зі снарядів влучив на приватне подвір’я. В результаті удару зайнявся гараж та легковий автомобіль. На час прибуття рятувальників 44-ї Державної пожежно-рятувальної частини вогонь охопив площу у 20 кв. м. Протягом півгодини вогнеборці ліквідували пожежу. Постраждалих немає.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии